SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební činnost: - údržba a rekonstrukce staveb - stavební práce - ochrana stavebních konstrukcí proti chemickým vlivům - pozemní stavitelství

Stavební práce: - kompletní řešení stavby - občanská a bytová výstavba - adaptace a opravy - nové fasády a zateplení - opravy a rekonstrukce fasád - dodávka všech stavebních řemesel.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce mostů a komunikací - výstavba chodníků, parkovišť - výstavba, rekonstrukce inženýrských sítí - rekonstrukce, výstavba budov. Zemní práce: - výkopové práce - čištění rybníků. Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů.

Výstavba a provoz malých vodních elektráren.

Rekonstrukce bytů, výstavby bytových jader a rekonstrukce rodinných domů.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Společnost TIP DaS s.r.o. je unikátní na trhu dřevostaveb.

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Dodávka, realizace a montáž železobetonových prefabrikovaných mostních prvků, svodidel, protihlukových stěn. Inženýrská a projekční činnost. Výroba a dodávka čerstvých betonových směsí.

Rekonstrukce: - bytové jádro, interiéry - koupelny na klíč - stavební úpravy a opravy v bytě a rodinných domech - renovace dveří a zárubní - posuvnédveře, bezpečnostní dveře (Sherlock) - skleněné dveře - lamelové dveře - žaluzie, rolety, markýzy.

Montáž: - sádrokartonové příčky - sádrokarton - výplně otvorů - fotovoltaické elektrárny, panely. -BOZP -engeneering

Rodinné domy na klíč. Montované nízkoenergetické i pasivní dřevostavby na klíč, zděné stavby. Ekonomické stavby. Poradenství, projekty, financování, ukázkové stavby. Prohlídky rodinných domů i rozestavěných staveb.

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Pokrývačství, tesařství, rekonstrukce památkových objektů, zámků, hradů kostelů kostelních věží, výroba a montáž krovů, altánů, .pergol

Stanislav Derych - Truhlářství a Podlahářství je firma orientovaná na potřeby zákazníků ze soukromé i státní sféry. Zaměřujeme se především na kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou, vyrobené poctivou řemeslnou prací. Naší specialitou jsou repliky historických oken a dveří, zpracované podle původních technologií a z kvalitních materiálů. ...

Stavební firma, rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Zajištění vodohospodářských staveb, projekční činnost, montáže, servis: - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - úpravny pitné vody - potrubní rozvody - montáže vodovodů, kanalizací.

Prodej: - stavební keramika (obklady, dlažba) - vybavení koupelen - stavební chemie. Koupelny na klíč. Koupelnové studio.

Projekce a poradenství: - vodní hospodářství - čistírna odpadních vod - kanalizace - vodovody - rybí přechody - rybníky - malé vodní elektrárny.

Stavební činnost, montáž staveb na klíč - sádrokartonové konstrukce - příčky, stropy, minerální podhledy. Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - elektroinstalace - vodo-topo - zateplování budov - dodatečné přiteplovaní již zateplených budov energetický štítek

Zámečnictví. Nástrojářství. Stavební firma. Rekonstrukce, opravy: - mostní příslušenství - elastické mostní dilatační závěry - ložiska.

Stavební firma. Práce: - instalatérské, instalatérství - obkladačské, obkladačství - zednické, zednictví - rekonstrukce - bytová jádra, interiéry - zateplování budov, fasády.