SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavby ADAHOR s.r.o. je česká stavební společnost sídlící v Pardubicích. Specializuje se na zateplení fasád, výstavbu, rekonstrukce a další stavební služby.

APRIS PRO s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti stavebnictví. Od přípravy projektu po kolaudaci, firma poskytuje odbornou podporu i řízení dokumentace.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

iSolar PV s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické elektrárny. Zajišťuje kompletní instalace, monitoring a servis.

Umíme Vítr s.r.o. se zaměřuje na malé větrné elektrárny, energetické poradenství a je výhradní zástupce značky SIMETI pro ČR a Evropu.

KAVE Bau s.r.o. je česká stavební firma, která se specializuje na vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby.

Azena s.r.o. se zaměřuje na projekci a stavbu rodinných domů a komerčních objektů.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.

EMURY s.r.o. se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren.

Pevo group s.r.o. se zaměřuje na stavební a zemní práce, elektroinstalace, vzduchotechniku a zabezpečovací systémy.

JELSTA s.r.o. se zaměřuje na dodávky staveb, novostaveb, rekonstrukce bytového jádra a historických objektů a provádí průmyslové, bytové, inženýrské a občanské stavby.

DD Haus s.r.o. se specializuje na nízkoenergetické dřevostavby a služby od projektování po realizaci stavby, včetně poradenství a zastupování na úřadech.

STAVO KAMENÍK s.r.o. se specializuje na rekonstrukce, revitalizace, plastová okna a dveře.

VHRoušar, s.r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a projekční činnosti, včetně stavebního dozoru a hydrotechnických výpočtů.

PARDUBAU s.r.o. se zaměřuje na dopravní a inženýrské stavitelství, rekonstrukce budov občanské vybavenosti a vodohospodářských objektů.

Al Silnice spol. s r.o. je specializovaná firma na opravy silničních výtluků, ošetření divokých spár a technologických napojení. Provádějí opravy výtluků a poruch v živičných krytech pomocí technologie SILKOT, která zajišťuje bezspárovost oprav.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného dodavatele energetických řešení, pak je EnServis s.r.o. právě pro vás. EnServis s.r.o. je firma, která se zabývá projekcí, montáží a servisem vyhrazených elektrických a energetických zařízení, jako jsou fotovoltaické elektrárny, bateriové systémy, rozvaděče dispečerského řízení a další. EnServis s.r.o. vám ...

Změňte svůj domov s profesionálními zednickými pracemi od firmy Vítězslav Ivanič z Pardubic. Chcete si zpříjemnit svůj domov a zvýšit jeho hodnotu? Pak byste měli využít služeb zkušeného zedníka, který vám nabízí kvalitní a cenově dostupné zednické práce. Ať už potřebujete rekonstrukci koupelny, obklady a dlažby, pokládku keramické dlažby, ...

Zednické práce, zateplovaní, rekonstrukce bytů, rekonstrukce starších objektu, zdění, bourací práce, pokládaní vnitřních i venkovních dlažeb, zámkové dlažby, omítky, betonovaní.

Projektování fotovoltaických elektráren Kvalitní projekt je základním předpokladem bezproblémového fungování solární elektrárny. S dobrým projektem si můžete být jisti, že elektrárna bude mít optimální parametry a bude fungovat efektivně a bezpečně. Jedině autorizovaný projektant, který má s projektováním FVE dlouholeté zkušenosti, vám zpracuje ...

Bývalé Stavby silnic a železnic, a.s. Stavby, stavební firma: - silniční, dálniční a mostní stavby, městské komunikace, železniční tratě a vlečky, výstavba inženýrských sítí - skládky odpadů - broušení a obnova asfaltových vozovek - hydroizolace mostů - inženýrská koordinační činnost - výroba, pokládka a prodej ...

Pozemní a vodohospodářské stavby - chodníky, komunikace.

Firma KMI.stav.s.r.o. se sídlem v Pardubicích nabízí stavební práce. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů a rekonstrukce budov a bytových jader, kdy pro vás připravíme také 3D grafický návrh vaší nové koupelny. Současně provádíme také stavbu bazénů a pokládku zámkové dlažby, včetně výkopových prací. Dále nabízíme ...

Firma Marcel Mamiňák působí v oblasti vodo-topo-plyn. Práce realizujeme převážně v oblasti Pardubického kraje, ale i v Hradci Králové. Práce, služby, montáž v oboru: TOPENÁŘSTVÍ: - kompletní rozvody topení - dodávka topenářského materiálu a komínových systémů - prodej kotlů na tuhá a plynná paliva - prodej, dodávka a montáž tepelných ...