SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Izolace, sanace, stavební chemie, odvodnění: -izolace proti vlhkosti -nové i renovace -kompletní sanační systémy -odstraňování vlhkosti -řešení teras, balkonů -reprofilace betonových konstrukcí, jímek -průmyslové podlahy. Stavební, projekční a obchodní činnost. Sanační práce a rekonstrukce, poradenství v oblasti izolačních ...

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Provádění staveb. Projekty.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Stavební práce. Veškeré stavby na klíč, rekonstrukce.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Výkup a recyklace šrotu a kovových odpadů. Komplexní ekologické zneškodnění odpadů kategorie: -ostatní, zvláštní, nebezpečné. Kontejnerová doprava včetně pronájmu kontejnerů. Poradenství, odhady rizik, zpracování programů odpadového hospodářství. Zpracování dokumentace posudků vlivů na životní prostředí. Zajištění odběrů vzorků a ...

Silniční údržba: -opravy a údržba komunikací a silničního příslušenství -provádění dopravních staveb -provádění svislých a vodorovných dopravních značek.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce bytových a nebytových domů -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby a nástavby domů -vnitřní bazény.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Zabýváme se většinou stavebních prací, zaměřujeme se na rekonstrukce RD, bytových jednotek aj. V interiéru se zabýváme podlahářskými, malířskými, zednickými a truhlářskými pracemi.

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Stavební společnost. Kompletní dodávky staveb na klíč: -nová výstavba -rekonstrukce -výstavba rodinných domků -výstavba bytových domů.

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

Stavební firma: -stavební práce -údržba bytového fondu -stavební opravy.

Výroba a montáž nízkoenergetických dřevostaveb, rodinných domů na klíč.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Rekonstrukce bytových jader bytů a v rodinných domech, -vodoinstalatérské -elektrikářské a stavebně montážní práce (vše na klíč). -obkladačské práce (práce s keramikou). Provádíme technický dozor investora, zajistíme revize.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Izolace, zateplování plochých střech. Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Rekonstrukce objektů.