SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Kompletní stavební dodávky: -zateplení panelových domů -snižování podhledů -sádrokartonové příčky.

Dodávka a montáž keramických obkladů a dlažeb -sádrokartonářské práce -zateplování budov -rekonstrukce bytových jader. Doprava: -vozy Iveco s hydraulickou rukou -sklápěčka -kontejnery.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Vložkování komínů, včetně revize. Montáž odsavačů par. Výstavba: -sportovní plochy -tenisové kurty -hřiště.

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž krovů, střešních oken -opravy a zateplování fasád -hydroizolace.

Práce: -dlažby a zdiva z lomového kamene -beranění ocelových štětovic -stavební a zemní práce speciálními rypadly -čištění rybníků, mlýnských náhonů, vodních toků -ostatní stavební práce. Autodoprava.

Investiční výstavba, statika, průzkumy, sanace, projekty staveb.

Stavební firma. Stavební práce.

Stavební práce: -zateplování fasád na rodinných domech, -obkladačské práce -rekonstrukce koupelen -sanační omítky -sádrokarton.

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Služby: -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -čistění kanalizace -rekonstukce bytových jader.

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební práce: -stavby RD na klíč -půdní vestavby -renovace domů. Projekty a projektová činnost.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce, modernizace, novostavby -provádění bytových a občanských staveb -rekonstrukce památek -provádění průmyslových staveb -provádění inženýrských staveb včetně technické vybavenosti obytných celků -zprostředkovatelskou, poradenskou a konzultační činnost v oblastech své ...

Naše firma vyrábí a prodává dřevostavby, zahradní domky, zahradní chatky, pergoly a zahradní chaty, domky na nářadí, zahradní nábytek (schody, dělící příčky, opěrné stěny, pískoviště atd.), nářaďové domky, altány, dřevěné domky a prodejní stánky.

Práce: -štukatérské -zednické -čistící systém JOS -odstraňování grafit -čistění fasád -rekonstrukce domů -oprava a rekonstrukce sakrálních staveb apod.

Kompletní instalace fotovoltaických elektráren na klíč, poradenství, technické návrhy, vyřižování žádostí, zpracování projektové dokumentace a realizace fotovoltaických systémů. Prodej invertorů zn. SMA, Power One, fotovoltaických modulů zn. ET-Solar, AWS, instalačního materiálu a příslušenství.

Stavební firma: -silniční stavby (komunikace, chodníky, zpevněné plochy, dlažby) -pozemní stavby (novostavby, rekonstrukce objektů, fasády) -inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, energovody) -vodohospodářské stavby (vodojemy, ČOV, jímky, přírodní nádrže). Nákladní autodoprava.