SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Činnost - rekonstrukce koupelen - instalatérské a topenářské práce - čištění kanalizací.

Projekce, výstavba, realizace: - kořenové čistírny odpadních vod, kořenové čističky - zahradní jezírka.

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - fasády - ploty - zámková dlažba.

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové stavby, objekty - rekonstrukce Zakázková kovovýroba.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - půdní nástavby - bytová jádra - sádrokartonářské práce - demolice.

Práce: - instalatérské - topenářské - zednické - obkladačské - rekonstrukcích bytových, koupelnových jader - rekonstrukce bytů.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a domů - zednické práce - obkladačské práce - výškové práce. Pronájem lešení.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Stavební činnost - pomocné a přípravné práce pro stavby - ruční výkopové práce - dlaždičské práce, pokládka žulových a mramorových kostek.

Stavební práce: - rekonstrukce, renovace bytových jader - rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Stavební činnost - bytová výstavba, domy na klíč - zateplování staveb - hrubá stavba.

Služby: -zateplování a realizace fasád -strojní omítání-sádrová omítka -malování interiéru a exteriéru -veškeré interierové práce -sanitace starých domů aj.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - zednické práce - elektrikářské práce - instalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Truhlářství. Výroba - dveře - nábytek z masivu - pergoly - zahradní domky.

Činnost: - odbahňování rybníků, vodních ploch pomocí plovoucího sacího bagru.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Služby: - zateplování - malby - tryskání, metalizace - šopování či lakování.

Stavební práce: - rekonstrukce panelových bytů, bytových jader - montáž sádrokartonu - plovoucí podlahy, obklady, dlažby.

Stavební firma: - údržba, opravy mostů a tunelů - opravy mostních dilatací - oprava, údržba budov.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových domů - provádění půdních vestaveb bytů či kanceláří - zateplování.

Stavební činnost: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - rekonstrukce bytů