SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Prodej, e-shop, montáž: - zahradní domky - dětská hřiště - skluzavky - altány, pergoly

Služby: - kompletní příprava staveb - zpracování studií a návrhů - projektová dokumentace Stavební činnost, výstavba: - stavby na klíč

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní práce.

Služby: - developerská činnost - stavební činnost - rekonstrukce

Návrh, výroba, montáž: - kuchyňský nábytek - kuchyně. Služby: - rekonstrukce, realizace interiérů.

Projekční činnost - projektování nosných konstrukcí. Realizace staveb - speciální konstrukce ze skla, nerezové oceli, slitin.

Činnost - správa a údržba nemovitostí - elektroinstalace - pozemní stavitelství.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - komerční budovy a administrativní sídla - inženýrské sítě - vodohospodářské objekty - sportoviště

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader a koupelen - půdní vestavby.

Služby: - poradenství, návrh a realizaci moderních nízkoenergetických dřevostaveb a dřevěných konstrukcí.

Služby - inženýrská činnost - projektování staveb - provádění staveb - znalecká činnost - finanční poradenství - realitní činnost.

Výstavba - výstavba dřevostaveb na klíč - nízkoenergetické a pasivní domy. Služby - projektování, projektové dokumentace pro povolení stavby - developerská činnost.

Stavební práce: - rekonstrukce bytů.

Služby: - projektová kancelář zabývající se statikou nosných konstrukcí.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce bytových jader - inženýrské sítě - komunikace Služby: - správa a údržba nemovitostí

Činnost - správa a údržba budov - obkladačské práce - podlahářské práce, pokládka podlahových krytin - sádrokartonářské práce - zateplování - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - projektování, projektové dokumentace.

Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov - izolace (tepelné, proti vodě, radonu) - střešní montáže.

Služby - realizace muzejních expozic - realizace výstav, výstavních a veletržních expozic - rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Kancelář - adresa: Gorazdova 332/20, 120 00 Praha 2.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - inženýrská a projekční činnost

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - malířské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zednické práce - montáž obkladů, dlažeb - vodo, topo, plyn.

Činnost: - stavební a zednické práce - rekonstrukce - stavby na klíč