SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Činnost: - zemní a výkopové práce - zednické práce - zakládání staveb - demolice

Návrh, rekonstrukce: - bytové interiéry - interiéry obchodních jednotek.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - fasády.

Služby: - opravy a sanace tlakových i beztlakových potrubí ze všech materiálů (metody relining, close-fit vložkování, cracking) - realizace potrubních celků a armaturních uzlů - pokládka potrubí - výstavba vodojemů, ČOV - úpravy vodních toků - výškové práce

Stavební práce - výstaba rodinných domů - stavba komerčních objektů - rekonstrukce a opravy - demolice, demoliční práce - projektová činnost.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových i nebytových domů - generální dodávky staveb - projektové dokumentace.

Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - rekonstrukce bytů a bytových jader - dokončování staveb - dodávka a montáž oken, dveří (dřevěné, plastové, hliníkové) Truhlářství: - výroba, oprava okna, dveře - zakázková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čištění suchým ledem.

Truhlářské práce: -výroba a montáž zakázkových truhlářských výrobků . -nábytek -pergoly -ploty -vrata

Údržba zeleně a komunikací, ekologické nakládání s odpady. Nabízíme Vám služby: - tvarování a redukce stromů, keřů a plotů - ošetření dřevin - údržby soukromých i veřejných zahrad - péče o záhony - zimní údržba - realizace a servis na dětských hřištích.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - rekonstrukce koupelen - zednické práce - pokládka zámkové dlažby

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce, elektroinstalace - montáž elektrických rozvodů - montáže elektrických spotřebičů a osvětlení NN.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - technický dozor investora - koordinátor BOZP

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader.

Stavební firma Služby v oblasti stavebnictví. Výstavba a rekonstrukce objektů: -stavby na klíč -občanské stavby -rodinné domy, domky -výstavba bytů -komerčních objektů -pozemní stavby -průmyslové stavby -půdní vestavby a nástavby -interiéry na klíč. Fasády, včetně zateplení -fasády, minerální omítky -štukování panelových ...

Revitalizace - rodinné a panelové domyzateplení Montáž - okna - rámová lešení Zemní práce Pokládka - zámkové dlažby chodníky, parky, terasy, zahrady Kompletní stavební činnost - výstavba RD Rekonstrukce - koupelny

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce bytů - rekonstrukce koupelen - podlahářské práce - zateplování

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce Služby: - správa nemovitostí

Výstavba, montáž: - fotovoltaické elektrárny.

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů - prodej a pronájem nemovitostí

-Shromažďování informací. -Realitní kancelář. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma zboží uvedeného v přílohách zákona č. 455/91 Sb., a zboží tímto zákonem vyloučeného

Nabídka stavebních prací. Výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce, půdní vestavby, fasády atd.