SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
-stavební a pomocné práce -rekonstrukce domu -sádrokartony - zateplování budov -obklady a dlažby -stavby plotu

Práce: - rekonstrukce koupelen. - přestavby bytových jader.

Zajištění zemních prací, rekonstrukcí objektů i památkových staveb, teplofikace sídlišť včetně projektové a inženýrské činnosti..

STAVEBNÍ ČINNOST: - stavby na klíč, novostavby (včetně projektu) - rodinné domy a domky i větší projekty - architektonické studie a návrhy - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - půdní vestavby, nástavby, přístavby - rekonstrukce střech, dodávky - nové střešní pláště, šikmé i ploché střechy - opravy a zateplování fasád objektů - ...

Nabídka projektování a dodávky staveb, rekonstrukce objektů a správy budov.

Zděné rodinné domy na klíč. Realizace v celé ČR. Kompletní příprava stavby (stavební povolení, projekt a financování). Rodinné domy včetně přípravy stavby do 9 měsíců. Pevná cena. Německá kvalita.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

- Komplexní řešení zdroje vytápění - prodejce systémové techniky - solární kolektory - solární panely - solární systémy - solární systémy STIEBEL ELTRON - tepelná čerpadla - tepelná technika - větrání s rekuperací - zařízení pro řízení větrání - řídící technika - inteligentní regulace - regulační technologie - podlahové ...

Geotechnické stavby: -zakládání staveb včetně sanací a rekonstrukcí základových konstrukcí (i povodně). GEOBET PLUS zajišťuje pomocí vrtací techniky WIRTH BO, ROTARY DRILLS HE-75, SIG MOUTNY, CEDIMA a HILTI provádění speciálního zakládání jak nových objektů, tak statického zajišťování stávajících.

Stavební práce, stavební služby, rekonstrukce: - domů - bytů.

V současné době se podnik specializuje zejména na rekonstrukce: - historických a památkově chráněných objektů - přestavby a přístavby - provádění půdních vestaveb a nástaveb. PRECIZ provádí většinu staveb formou dodávky "na klíč", je však schopen realizovat na přání investora pouze hrubou stavbu nebo jen její část.

Elektroinstalační práce Zateplování budov Výstavba - bytové budovy Štukatérské práce - stavební práce.

Služby: - stavba lanových parků - školení - kurzy.

Činnost: - stavební práce - zateplení střechy - zděné domy - nízkoenergetické domy - půdní vestavby.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby - zednické práce - malířské, lakýrnické práce

Velkoobchod: - obklady - dlažby - koupelnové vybavení Rekonstrukce: - koupelny, koupelen - bytová jádra

Stavební činnost: - zemní a výkopové práce - základové desky - hrubé stavby - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - omítky - obklady, dlažby - malířské a lakýrnické práce - truhlářské práce

Stavební práce: - rekonstrukce - zednické práce - malířské práce - interiérové práce - obkladačské práce - bourací práce - izolační práce - vyklízení - odvoz suti.

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalatérské práce - revize elektroinstalací - rekonstrukce domů a bytů - obkladačské práce - malířské práce a další.

Služby: - elektroinstalace - opravy, údržba, revize elektroinstalací - IT poradenství, počítačové sítě - projektová dokumentace - rekonstrukce bytových a nebytových prostor.