SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - malířské práce - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - údržba zahrad.

Činnost: - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - malířské práce - elektroinstalace - broušení a lakování parket - plovoucí podlahy

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování Cukrárna

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba garáží - základové desky - zateplení rodinných domů - poradenství v oblasti stavebnictví.

Stavební firma: - rekonstrukce koupelen, bytů - zednické práce - malířské práce - montáže sádrokartonů.

Služby a servis v oblasti instalací technického zabezpečení budov TZB - topenářské práce - instalatérské práce - montáž a servis vzduchotechniky, chlazení - elektroinstalační práce. Stavební činnost - výstavba na klíč - rekonstrukce - zemní práce.

Stavební společnost: - prodejny - interiéry nákupních center - obchodní interiéry.

Zednické a obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader - obklady koupelen.

Stavební činnost - zateplování fasád rodinných domů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce - malířské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - dřevostavby

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - elektroinstalace

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby - zpevněné plochy

Stavební činnost: - rekonstrukce - bytová a nebytová výstavba - odvlhčování staveb

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby - rekonstrukce a obnovy památek

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

Společnost P&S a.s. byla založena v roce 1994, přišli do ní zkušení odborníci, kteří mají mnohaleté zkušeností s vodohospodářskými konstrukcemi. Hlavními směry, kterými se společnost nyní zabývá je výroba a dodávky vodních turbín, zařízení na vybavení vodních elektráren, všech druhů čistících strojů česlí vodních elektráren, veškerých ...

Stavební činnost a provádění všech typů izolací, zaměřeny na revitalizaci bytových respektive panelových domů včetně dodávek a montáže lodžií, se získáním státních dotací.