SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Provádíme rekonstrukce i modernizace administrativních, skladových, obytných a laboratorních objektů.

Společnost vznikla v roce 2000 transformací původní stavební firmy úspěšně působící na trhu již od roku 1993. Hlavní náplní naší činnosti je příprava a realizace malých a středně velkých developerských projektů společně s návrhy a výstavbou solitérních rodinných domů. Naše společnost poskytuje komplexní služby. Nabízíme svým klientům vstupní ...

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb zaměřených na nízké provozní náklady, komfort bydlení, moderní technologie a příznivé ceny, vše podle přání a možností klientů. Proč zvolit dřevostavbu: - vynikající tepelně izolační vlastnosti - velká úspora nákladů na vytápění a provoz domu - rychlost výstavby - výstavba v ...

Výstavba rodinných domů na klíč včetně projektování. Prodej a výkup pozemků a nemovitostí. Realitní činnost.

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč. Naše společnost nabízí výstavbu rodinných domů na klíč i svépomocí. Stavíme nízkoenergetické dřevostavby a realizujeme individuální i typové domy za pevně dané ceny.

Služby - stavební management pro bytovou a průmyslovou výstavbu - manažerské služeby s developerskou činností - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Společnost se specializuje na výstavbu inženýrských sítí, komunikací a pozemních staveb a je schopna zajistit pro všechny druhy realizovaných staveb vlastními silami inženýrskou činnost i veškeré geodetické práce související se stavební činností. Svým širokým rozsahem činnosti zajišťuje společnost komplexní plnění požadavků stavebníků v ...

Generální dodavatel staveb s využitím moderních technologií. Společnost je zaměřená na dodávky od projektu, přes realizaci, ke kolaudaci a následně na záruční a pozáruční servis postavených objektů.

Firma provádí všechny stupně projektové dokumentace v oborech: Dopravní stavby a mosty: - realizační a dodavatelská dokumentace silnic a mostů - studie, DUR, DSP, ZDS, RDS - rekonstrukce - přepočty zatížitelnosti - autorský dozor, odborná technická pomoc - prohlídky mostů - projekty do zahraničí.

Práce, služby: - rekonstrukce - výškové práce - malování, malířské - klempířské práce - demolice

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - rekonstrukce

Stavební společnost - revitalizace panelových domů - zednické práce - fasády a zateplování - zemní práce - demolice - elektroinstalace - pokládka dlažby, obkladačské práce - vodo topo plyn.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Stavební práce: - výstavba inženýrských sítí - výstavba silnic, zpevněných ploch - bytová výstavba - demolice.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - malířské, natěračské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonstrukce

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - přestavby bytových jader - zednické práce - pokládka dlažby - topenářské práce.

Prodej - obklady, dlažba - vodovodní baterie - sanitární keramika - sprchové kouty - radiátory - koupelnové doplňky - bojlery, ohřívače - nářadí - lepidla, spárovací hmoty. Dodávky a rekonstrukce koupelen na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Stavební činnost: - domy na klíč - dřevostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zednické práce Projekční činnost.

Činnost: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - zednické práce - elektroinstalatérské práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - pokládka obklady, dlažby - vodoinstalatérské práce