SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Pozemní stavitelství, developerská a realitní činnost - bytová výstavba a rekonstrukce budov - výškové práce - zateplování - projektové práce.

Služby: -demolice budov -stavební práce -úpravy terénů a zahrad -přestavba bytových jader -úpravy interiérů -obkládací práce -usazování plastových oken -prodej čedičové dlažby, ecoru a plastových oken

Výroba, montáž: -dřevostavby

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - zateplování budov.

Realitní a stavební činnost - prodej a pronájem domů - výstavba rodinných domů na klíč.

Služby: -realitní činnost Stavba, výstavba: -bytová i nebytová

Developerská a stavební společnost - rodinné domy na klíč.

Služby: -úprava nemovitostí k prodeji a pronájmu

Stavební společnost - rekonstrukce historických objektů - nová bytová výstavba.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy

Developerská společnost - stavební projekce včetně dodávky staveb.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - rekonstrukce budov - výkopy, pokládka telekomunikačních a elektrických sítí - optické sítě - vodovody, kanalizace - chodníky.

Výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby - úsporné dřevostavby.

Stavební činnost - bytová výstavba. Realitní činnost - prodej domů.

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Služby: -řešení silniční dopravy -koncepce dopravy -průzkumy dopravy -návrhy cyklistické infrastruktury, parkovacích ploch a infrastruktury po pěší -úpravy center měst

Příprava a realizace bytových projektů - bydlení pro seniory, družstevní bydlení a nájemní bydlení - projektová a inženýrská činnost - developerská činnost.

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.

Stavební činnost, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonstrukce Developerská činnost.

Práce: -realizace staveb -rekonstrukce -zahradnické služby

Stavební společnost - rekonstrukce bytů, koupelen a bytových jader.

Služby: -stavební práce v oblasti železniční dopravy