SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební činnost, výstavba: - průmyslové, občanské i bytové objekty - čistírny odpadních vod - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - rekonstrukce - inženýrská činnost v oboru pozemních staveb Výroba, montáž: - ocelové konstrukce

Rekonstrukce bytů, dodávka plastových oken.

Nabízíme Vám kvalitní provedení zateplení fasád rodinných a bytových domů, povrchové úpravy exteriéru i interiérů, realizace strukturovaných a mozaikových omítek a renovace zateplovacích systémů.

Stavební firma Rekonstrukce na klíč Komplexní regenerace: -panelové domy. Izolace proti vodě a střešní pláště. Hydroizolace. Kompletní opravy: -balkony, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé střechy. Zateplování, zateplovací práce: -fasády, střechy, podlahy. Izolace plochých střech:

Výstavba a prodej: -byty -rodinné domy na klíč -poradenství -financování bydlení. Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí -dražby.

Realizace dřevostavby a fotovoltaické elektrárny.

Rekonstrukce bytů, domů a kancelářských prostor.

Roubenky na prodej a k pronájmu. Prodáme Vaší roubenou chalupu nebo pozemek vhodný pro její stavbu. Zajistíme Vám kompletní servis.

Výstavba a prodej nízkoenergetických domů. Projekce domů. Realitní kancelář.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Stavební činnost: -dodávky staveb, -rekonstrukce staveb. Nákladní doprava a autodoprava.

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Rekonstrukce interiérů bytů a domů: - sádrokartonové příčky, stropy a předsazené stěny - půdní vestavby - podhledy - úprava stěn a stropů - koupelny - podlahy - dveře.

Zabýváme se pokládkou zámkové a žulové dlažby. Výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků a parkovišť. Vypracování návrhu realizace a cenové nabídky zdarma.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Zateplování panelových a činžovních domů. Rekonstrukce společných prostor bytových objektů. Zámečnická výroba.

Prodej bytů. Inženýrská činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Zabýváme se: - výstavbou v oboru pozemního stavitelství včetně inženýrských sítí s tím spojených - realizaci půdních nástaveb a vestaveb - rekonstrukcí půdních prostor - výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů ( bytů ) - přístavby a výstavby hal a jejich rekonstrukce nebo případně adaptace na změnu výrobního procesu, terénní a sadové ...

Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Montáž a opravy sádrokartonu, tepelné a akustické izolace, rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce.

Výroba, prodej: - pelety Projekce, instalace: - solární panely Výstavba: - fotovoltaických elektráren Dodávka, instalace: - linky na výrobu pelet