SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma - kompletní dodávka staveb - dřevostavby - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - zemní práce - demolice.

Projekce a realizace nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb.

Stavební činnost: -stavby bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, rodinné domy, půdní vestavby -novostavby, rekonstrukce, opravy -stavby na klíč, dílčí stavební práce. Dodávky, výstavba: -investiční celky na klíč: -studie staveb, zadání staveb -projekt -uvedení do provozu. Služby architekta: -návrhy přestaveb ...

Rekonstrukce bytů, renovace a pokládka dřevěných podlah, kuchyňské linky a vestavné skříně na míru. Rekonstrukce bytového jádra.

Stavební činnost: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravní stavby Práce: -povrchové úpravy

Realitní agentura. Stavební firma. Služby: - zajištění hypotéky - vytvoření projektů - zateplování objektů - úpravy interiérů a exteriérů.

Sádro-kartonářské práce Pokládka - plovoucí a dřevěné podlahy Rekonstrukce - půdní prostory

Stavební firma. Provádíme veškeré rekonstrukce bytů, skladů a kanceláří, kompletní venkovní práce, fasády a zajišťujeme elektroinstalace, klempířské práce a montáž hromosvodů.

Prodej a montáž - pergol - markýz - screenových rolet - zastínění zimních zahrad

Společnost Sun Company s.r.o. je dodavatelem služeb v oblasti stavební činnosti, renovace a zateplování budov, suché výstavby, dokončovacích prací ve stavebnictví.

Stavební společnost. Provádíme stavby od projektu po jejich realizaci. Objem našich zakázek je širokospektrální a zahrnuje: - rekonstrukce bytových i nebytových prostorů - novostavby a půdní vestavby - zateplování - elektroinstalace - revize elektro a hromosvodů - úklidové služby

Provádíme rekonstrukce objektů: - bytová jádra - plynovod - vodovod - kanalizace - topení. Služby: - údržba bytového fondu - rekonstrukce objektů - panelových, činžovních. - výměny stoupacího a ležatého potrubí - výměny topení - dodávky zařizovacích předmětů - dodávky stavebních prací - obkladači, zedníci, podlaháři, ...

Stavební firma provádějící: -Pozemní stavby. -Dopravní stavby. -Inženýrské sítě. -Průmyslová výstavba. -Demoliční práce, likvidace stavebního odpadu.

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...