SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Zemní a výkopové práce, stavební činnost. Také překládáme texty z anglického jazyka do češtiny a opačně a vyučujeme angličtinu.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce panelových i bytových jednotek.

Přestavby a rekonstrukce: -byty, panelové byty -rodinné domy, domky -rekonstrukce a modernizace objektů. Výstavba: -občanská, bytová -byty na klíč. Rekonstrukce, přestavba interiérů: -novostavby, půdní vestavby, interiéry -byty, kanceláře, nebytové prostory -obklady, dlažba, bytová jádra -výměna oken. Rekonstrukce, prodej, ...

Služby: - konzultace v oborech výstavby a provozu telekomunikačních sítí - projekce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zakládání a vedení projektů v oborech telekomunikací a výstavby - speciální projekty pro zvýšení efektivity provozů, změny procesů, apod.

Stavební práce a dodávka materiálu.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Autopůjčovna Čištění interiérů vozů Odtahová služba Bazar stavebních strojů Skladování Logistika Mezinárodní a vnitrostátní doprava Stěhování

Elektromontáže a rozvody v domech a bytech. Rekonstrukce. Dřevostavby a venkovní terasy.

Truhlářství, podlahářství Zednictví Hodinový manžel

Přípravné práce pro stavby a zednictví

Zpracování investičního záměru, studií a dokumentace. Zajištění profesionálního vedení stavby a kolaudace. Projektová a inženýrská činnost, realizace staveb.

Stavební práce: -zateplování fasád -strojní omítání -rekonstrukce -lití podlah -montáž sádrokartonů -obkladačské práce Stavba, výstavba: -rodinné domy Prodej stavebnin: -obklady a dlažby -izolace -sádrokartony -plastová okna -PU pěny -silikony, akryláty, lepidla -omítkové směsi

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce byty a kanceláře Tapetářské práce Rekonstrukce interiérů.

Zednictví, montáž sádrokartonu. Rekonstrukce bytových jader

Technické konzultace a poradenství - difuzně otevřené konstrukce dřevostaveb - výstavby nových objektů na bázi dřeva dřevostavby - konstrukce podkroví - rekonstrukce a modernizace staveb na bázi dřeva - technologie výroby dřevostaveb a její optimalizace - závady a poruchy konstrukcí na bázi dřeva Prodej ...

Plánování, výstavba a provoz větrných parků a solárních elektráren.

Realizace a rekonstrukce koupelen a bytových jader. Rozvod vody a kanalizace.

Stavební a realizační činnost. Pokládáme a instalujeme: - vodovodní a kanalizační řády a přípojky - plynovod - ekologické stavby - zemní práce. Prodej trubkových systémů, střešních žlabů a technických výlisků.

Pokroková výstavba nízkoenergetických domů a jejich realizace. Nabízíme cenově dostupné domy z tradičních materiálů.

Stavební firma Kreistav nabízí práce: zemní, bourací (bourání), demolice, monolytické, tesařské, zednické a malířské práce + komunikace..

Poskytování inženýrské a stavební činnosti. Prodej parcel.

Dodávka, servis: -fotovoltaické solární elektrárny. Dodávka: -bioplynové stanice. -peletizační linky, peletárna na území Balkánského poloostrova.