SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Zabýváme se prodejem sanitární keramiky a koupelnových obkladů. Nabízíme veškeré zboží pro rekonstrukce koupelen. Prodáváme vany, sprchové kouty i tmely a lepidla na dlaždice a obklady.

Provádíme kompletní zemní práce, bourací práce, terénní úpravy, zakládání staveb, pokládku zámkové dlažby, nákladní autodopravu a pronájem strojů.

-Automatizované zpracování dat Zednictví

Dodávky a montáže: - ocelové haly a konstrukce. Realizace střešních a stěnových plášťů.

Potřebujete opravit byt nebo postavit dům ? Obraťte se na nás ! Umíme to i velmi rychle ! stavby na klíč krovy, pokrývačské práce, zateplovací a izolační práce domů a střech vnější a vnitřní štuky a omítky, malování, natírání, lakování (kytování dřeva a kovů) podlahářské práce a truhlářské práce.

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Developerská činnost. Developerské služby. Bydlení v přírodě v obci Líčkov, nedaleko města Žatec a okresního města Louny. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - stavební pozemky pro stavbu rodinného domu, inženýrské sítě jsou rozvedeny. Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy.

Natěračské práce Návrhy a realizace - interiéry Bourací práce včetně likvidace suti Základy a zakládání staveb Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

Činnost: - montáže odvětrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky střech - montáže SDK - práce na obchodních centrech.

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

EIVO Restaurant & Bar: - se nachází v historickém centru Prahy. Kapacita 145 míst je ideální pro rauty, školení, konference a jiné skupinové akce za příjemné ceny. Staročeské pivní večery! Cestovní kancelář EIVO: - poskytuje své služby v těchto oblastech: - ubytování - doprava - výlety a okružní jízdy včetně průvodce - lovy ...

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektové práce Rekonstrukce - historické objekty

Stavební firma: -zpracování projektové dokumentace včetně technologií -komplexní stavby občanské a průmyslové -modernizace a rekonstrukce. Charakter staveb: -zdravotnické, školské a církevní stavby -výrobní a průmyslové haly -výstavba obchodů, prodejen a skladů -modernizace a rekonstrukce objektů.

Zastoupení výrobce rodinných domů HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuální řešení rodinných domů a vil zhotovované nejmodernější technologií na bázi dřeva. Architektonické služby.

Jsme stavební a obchodní firma, sídlící v Praze.

Rekonstrukce - plovoucí podlahy Rekonstrukce - interiéry - bytová jádra - kuchyně - koupelny

Služby: -přestavby bytových jader -rekonstrukce bytů na klíč -obklady, dlažby -plovoucí podlahy -sádrokartony -půdní vestavby -stropní podhledy -malířské a lakýrnické práce -nátěry fasád -obkladové zárubně -elektroinstalační práce -tepelné a zvukové izolace.

Kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelny a kuchyně. Jsme specialisté na kompletní rekonstrukce bytu v Praze a okolí. Rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelny s kvalitou do detailu. Rekonstrukce Bytových Jader, Malování Bytů, Rodinných Domků, Kanceláří, Provozoven, Schodišť, Lakování Oken, Dveří, Zárubní, Radiátorů, ...

všechny druhy stavebních prácí • demolice objektů • rekonstrukce památkových objektů všech kategorií • restaurování soch a fresek • malířské a natěračské práce • komplexní údržbu bytů i bytových domů • údržbu a ošetřování zeleně • ruční i strojní výkopové práce • zámečnické a svářečské práce (plemenem i obloukem) • veškeré tesařské ...

údržba všeho druhu - rekonstrukce koupelen - montáž vody, kanalizace, plynu a topení - práce spojené s bytem a domem - pomoc v domácnosti - výroba studené kuchyně

Kontejnerová doprava Tesařské práce Dodávka - žaluzie - rolety Dodávka - okna - dveře Montáž - oplocení Geologický průzkum Projektová činnost ve stavebnictví Zemní práce Pokládka - dlažba Výstavba a rekonstrukce budov