SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (ložnice, skříně, ...) Výroba - vybavení prodejen Výroba - dřevěné podlahy Výroba - dveře Výroba - schodiště

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Rekonstrukce - bytová jádra - panely ABITIBI

Malířské práce interiéry Elektro práce Zateplování rodinných domků, fasády - odhlučnění bytů Pokládka - obklady - dlažby - plovoucí podlahy Rekonstrukce nebytovek Rekonstrukce byty na klíč - zednické práce Kanallizace Instalatérské práce rozvody vody, odpady

Provádění staveb ze dřeva, přestavby a odstraňování. Obrábění kovů a dřeva.

Nabídka výškových prací horolezeckou technikou. Hroty proti ptactvu a síťové systémy. Fasády – opravy, zateplení, nátěry čištění tlakovou vodou, postřik proti pavoukům Okapy a svody – čištění, montáž, výměna, opravy, nátěry Mytí oken a omyvatelných ploch.

Stavební práce včetně silniční motorové dopravy do 3, 5 tuny.

Lindner s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001. Stavební a montážní činnost: -provádění kompletní vnitřní výstavby -dodávka a montáž originálních.

Stavební práce. Lepené dřevěné konstrukce. Projekce, realizace: -sportovní, výrobní, skladovací, občanské stavby.

Firma ARKONA - izol.s.r.o. je izolatérská společnost, specializující se na kompletní dodávku i opravu plochých střech a stavebních izolací.

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

stavební práce -rekonstrukce -novostavby

Rekonstrukce panelových domů: - zateplování obvodových plášťů budov - rekonstrukce plochých střech a jejich zateplení - rekonstrukce interiérů. Rekonstrukce a opravy činžovních domů: - kompletní rekonstrukce činžovních domů včetně interiérů - dostavby a nástavby objektů, půdní vestavby - opravy, resp. rekonstrukce fasád, střech ...

Veškeré stavební práce. Půdní vestavby. Rekonstrukce domů, bytů, panelových jader. Modernizace koupelen. Výměna dveří, oken. Vnitřní zateplení bytů. Domovní instalace.

Práce, montáž: -elektroinstalační. -hromosvody. -elektrické vyhřívání okapů. -rozvody televizních antén. Revize: -elektro NN. -hromosvody. -elektrospotřebičů. Stavební firma. -výstavba domů. -rekonstrukce budov. -zateplení fasád.

Provádíme kompletní výstavby a rekonstrukce občanských, bytových, průmyslových a inženýrských staveb, střech a krovů.

Náš ateliér se zabývá opravami a obnovou historických objektů.

Developerská firma zajišťující inženýring, výstavbu i prodej samostatně stojících a řadových rodinných domů i pozemků. Energeticky úsporné novostavby námi nabízených dostupných řadových a rodinných domů v současnosti realizujeme v obcích Zlončice u Prahy, Krakovany na Kolínsku a v lokalitě Pudlák v Teplicích.

Zvolíte-li pro svůj projekt modulovou stavbu od společnosti Touax, získáte mobilitu, schopnost rychlé odezvy a flexibilitu. Kvalita, modularita, přizpůsobivost, rychlá výstavba, to všechno jsou kritéria, která tvoří základní filozofii našich modulových systémů. Profesionálové ze společnosti Touax se již 150 let ve Francii i ve světě soustředí ...

Skelet IS a.s. nabízí: -terénní úpravy -komunikace -zemní práce -silnice -chodníky -vodovody a kanalizace -plynovody -inženýrské sítě -inženýring -inženýrské stavby -stavební dozor -veřejné osvětlení -elektrické vedení - venkovní -projektování staveb -stavby na klíč -zámková dlažba -ploty.

Provádíme: - rekonstrukce bytových a nebytových staveb - projektová činnost ve výstavbě.

Stavební sdružení. Kompletní stavební činnost. Výstavba: - bytové objekty - rodinné domy. Opravy, zateplování: - fasády. Služby: - stavební poradenství - stavební dozor - statické posudky - koordinace stavebních činností - geodetické zaměření - architektonické. Práce: - strojní zemní a výkopové práce. Návrhy, ...