SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Zajišťujeme kompletní dodávky staveb ve všech oborech pozemního stavitelství.

Stavba rodinných domů na klíč, nízkoenergetické rodinné domy, pozemky

Inženýrská kancelář projekční kancelář Projekce - vodohospodářské stavby

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, hal, garáží. Rekonstrukce budov. Fasádnické práce: - nové fasády i opravy starších. Obkladačské a dlaždičské práce. Zateplování objektů. Půdní vestavby. Sádrokartonové konstrukce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -modernizace -komunikace

Výroba - pergoly - venkovní terasy Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek (postele, skříně, židle, ...) Výroba a montáž - schodiště (klasické a atypické)

Zateplení fasád domů. Rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce balkónů a lodžií.

Ekosystem s.r.o. nabízí: - ekologický audit - geologický průzkum - zpracování projektů - výroba technologických zařízení - realizace - navrhování a projektování technologií úpraven pitných, technologických a odpadních vod - sanační práce.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce a stavby objektů Pplastbetonové podlahy. Prodej stavebního materiálu.

Zaměřujeme se na realizaci bytových, komerčních a průmyslových staveb. Nabízíme nemovitosti na prodej a pronájem. Prodáváme pozemky připravené pro stavbu rodinných domů

Zabýváme se kompletní rekonstrukcí bytů či domů. Zařídíme kompletní dokumentaci a výstavbu našich typových domů.

Prodej a montáž - tepelná čerpadla - program ZELENÁ ÚSPORÁM Zateplování fasád Sádrokartonové konstrukce Výstavba - rodinné domy na klíč Sádrové omítky.

Generální opravy, modernizace a intenzifikace všech typů chladicích věží. Výstavba a sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Realizace hydroizolačních systémů. Výroba, dodávky a montáž obloukových světlíků.

Montáž, dodávka, realizace sádrokartonové a sádrovláknité konstrukce, minerální, sádrové, dřevěné a kovové podhledy, akustické obklady a prosklené příčky.

Stavební činnost - základy staveb Výkopové práce Zámkové dlažby - chodníky Stavební činnost - kanalizační přípojky.

Provádíme: -stavby na klíč -veškeré práce od studie přes projektování objektu až po provedení a kompletní zařízení stavby. Ke splnění těchto úkolů máme k dispozici: -kvalifikované vedoucí projektu -architekty -statiky -přípraváře a mistry -veškeré potřebné stroje a zařízení pro moderní a včasnou realizaci ...

Výroba modulových koupelen: - kompaktní jádra jsou vhodná především pro novostavby.

Převozy věcí do 1t Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokartony Zajištění pokládky - obklady - dlažby - podlahy Rekonstrukce - podkroví

Dovoz a distribuce systémů stavebních hmot. Izolace a rekonstrukce staveb. Pokládka obkladů a přírodního kamene.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Kompletní stavební činnost Drobné montážní práce Vodoinstalační práce

Prodej - byty Veškerá stavební činnost a výstavba - půdní byty

Zaměřuje se především na obchod se zeměmi bývalého SSSR.