SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Prodej - protipožární a WC revizní dvířka Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví od zpracování projektu po realizaci stavby.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Demolice Obkladačské práce Stavby a rekonstrukce - domy na klíč Zednické práce.

Kompletní úklidové práce Výškové práce Rekonstrukce - objekty

Všestranný řemeslník a stavař se specializací na koupelny, bytová jádra a kompletní rekonstrukce bytů. Odborné vzdělání a přes 20 let praxe, vlastní firma 10 let (rekonstrukce více než 200 koupelen a 30 bytů, také celé rodinné domy).

Stavebnictví, stavební firma. Stavby, výstavba rodinných domů. Zateplení fasád, střech i v programu Zelená úsporám a Program. Firma Hutník StavTrade s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001.

Novostavby a rekonstrukce podkroví, bytů, nebytových prostor a obchodů. Strojní čištění kanalizace.

Zabýváme se zejména stavební činností, prováděním novostaveb, rekonstrukcemi a adaptacemi a to včetně památkově chráněných objektů. Provádíme též demolice objektů.

Specializace na ocelové a železobetonové dopravní i pozemní stavby. Velké zkušenosti též v pozemním stavitelství a výhody propojení s dceřinou dodavatelskou firmou. Dodavatelská činnost v oblasti pozemního stavitelství a telekomunikačních staveb. Montáž ocelových konstrukcí.

Výstavba, stavba, výroba: -kolejové a dopravní stavby -tramvajové tratě

Ekologické poradenství - poradenství v oblasti ochrany přírodyrybí přechody - protierozní ochrany Projekce, inženýring v oblasti ochrany přírody Revitalizace, opravy, rekonstrukce a odbahnění - rybníky (pouze veřejnoprávní subjekty)tvorba, revitalizace - tůně - mokřady Revitalizace - ...

Stavební společnost: - dřevostavby - rodinné domy - účelové stavby - zemědělské stavby - krovy - dřevěné střešní konstrukce - styčníkové desky - střešní konstrukce s lepenými profily - dřevěné konstrukce - schodiště.

Stavba, rekonstrukce, výstavba: - rodinné domy - komerční objekty - provozovny - rekonstrukce koupelen - opravy a údržba interiérů Remodeling interiérů Kuchyně na míru Výroba: - nábytek - vestavěné skříně Interiérové studio: U Kněžské louky 2622/1 tel.: 284 682 103

Společnost COMMERCIAL EXPRESS, s.r.o. má několikaletou zkušenost se zateplováním fasád domů v zahraničí, ale i v ČR. Od počátku založení se zabývá: - zateplováním a natíráním fasád panelových a rodinných domů - rekonstrukcí interiérů - malování interiéru apod. Společnost nabízí profesionální přístup k práci. Od roku 2008 ...

Hydroizolačních prací, včetně zateplení střech, při zhotovení, rekonstrukci či opravě plochých střech domů, továrních hal, průmyslových objektů, střešních zelených střešních zahrad, teras, balkonů, bazénů, při stavbě garáží, rodinných domků, bazénů i jiných staveb. Rovněž provádíme: - zednické práce – opravy omítek, strojoven a komínových ...