SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Jsme elektromontážní firma zabývající se jak stavebními a inženýrskými činnostmi, tak i prodejem a instalací fotovoltaických panelů.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Generální dodavatel staveb: - pozemní - rekonstrukce a sanace - inženýrské stavby na klíč.

Provádíme stavební, truhlářské, zemní a bourací práce, stavby domů, rekonstrukce či zakládání staveb včetně projektové dokumentace.

Naším hlavním předmětem činnosti jsou: - nástavby a vestavby bytových jednotek do půdních prostorů pražských činžovních domů, v současné době převážně v oblasti Žižkova a Libně. Taková půdní vestavba několika bytů je v podstatě stavba rodinného domu, ovšem na střeše pražského činžáku. .

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, realizujeme půdní vestavby. Naším zákazníkům nabízíme jak zajištění kompletních stavebních prací na klíč, tak i jednotlivé práce, vždy dle přání našeho klienta. Kvalitně provedená práce a spokojený zákazník je naším hlavním cílem.

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Elektroinstalace. Instalatérské práce. Rodinné domy výstavba Rodinné domy rekonstrukce Bytové objekty Průmyslové objekty Historické budovy Stavby pro zdravotnictví a školství Ostatní specialní stavby Půdní vestavby Fasády

Stavba rodinných domů na klíč a rekonstrukce domů a bytů.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Provádíme stavby občanské, bytové, průmyslové, rekonstrukce i památkových objektů, výstavba rodinných domů vč. projektů. Dále pak zajišťujeme technické rozvody VZT, ÚT, RTCH, MaR, el. obsluha objektů a nemovitostí, půjčovna nářadí a lešení, úklid.

Společnost BOMYJO s.r.o. byla založena v roce 2007. Hlavní činností společnosti je realizace projektů novostaveb a rekonstrukcí. Provádíme kompletní dodávky stavebních a montážních prací u staveb bytových, občanských, administrativních a průmyslových. Zajišťujeme souhrnný servis pro zákazníka od přípravných prací pro stavby přes samotnou výstavbu ...

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Stavební společnost. Prodej: - byty - půdní byty - stavební parcely. Stavby: - na klíč - řadové domy - inženýrské - rekonstrukce. Společnost RENIX, a.s. se již od roku 1995 zabývá výstavbou, přestavbou a prodejem bytových, občanských, průmyslových i inženýrských staveb. Reference společnosti jsou dále z oblasti ...

Realizujeme stavby včetně jejich změn a odstraňování. Rekonstruujeme fasády.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Stavební firma: - výstavba - rekonstrukce - zateplování - hydroizolace.

Výstavba: - rodinné domy na klíč..

Provádíme geodetické práce, vytyčování vlastnických hranic, komplexní pozemkové úpravy, projekty dopravních staveb a geografické informační systémy.

Hledáte spolehlivou firmu z Prahy, která by vám zrealizovala rekonstrukci bytu či domu? Rekobyt Brabec rekonstrukce v Praze a okolí je pro Vás správnou volbou. Nabízíme Vám komplexní služby v oblasti stavební rekonstrukce již přes 15 let. Za tuto dobu jsme postupně získali mnoho zkušeností a desítky zrealizovaných rekonstrukcí. Svou práci ...

Firma SICON s.r.o. byla založena v roce 1992 jako projektově-inženýrská společnost specializující se na projekty nosných konstrukcí a založení staveb: - bytových - občanských - průmyslových.