SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Developerská společnost. Stavební činnost, projekce: -stavby -administrativní a komerční centra, průmyslové stavby i rezidenční domy a areály.

Firma se zabývá kompletní výstavbou, údržbou a rekonstrukcí fotbalových hřišť (přírodních i s umělými trávníky 3. generace) a dalších sportovních ploch (např. školních areálů, tenisových kurtů, hřišť na volejbal, beach volejbal) včetně úpravy bezprostředního okolí (dlažba, osvětlení, zábrany, světelné tabule atd.).

Výstavba bytových a nebytových budov.

Stavební firma Block byla založena v roce 1991, provádí objekty pozemního stavitelství, jak novostavby tak objekty určené k rekonstrukci.

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.

Společnost PENTO spol. s r.o. byla založena v roce 1992 skupinou pracovníků s dlouholetými zkušenostmi v oblasti chemického průmyslu. Hlavní aktivitou společnosti je EPC kontraktační činnost v oblasti chemického a petrochemického průmyslu, rafineriích, průmyslu plynů, energetiky, ale také v potravinářském, sklářském a tukovém průmyslu.

Práce: -elektroinstalce -stavební firma Revize: -elektrických zařízení Výroba: -zabezpečovací zábrany.

Provádíme: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce bytového jádra - rekonstrukce koupelny - podlahy.

Stavební činnost: - kompletní dodávky celých staveb - rodinné domy - rekonstrukce Práce: - zednické - sádrokartonářské - elektropráce, elektroinstalace - obkladačské - malířské - lakýrnické - podlahářské

Činnost: - zateplování - výstavba i rekonstrukce rodinných domů, objektů občanské vybavenosti, škol, zdravotních středisek, budov pro obchod a služby - komunikace, chodníky - provedení vodovodních, kanalizačních a plyno- vodních sítí a přípojek, vč. zemních prací - opravy a rekonstrukce památkově chráněných objektů - odvoz odpadů a suti ...

Provádíme kompletní stavební práce, stavby rodiných domů na klíč, rekonstrukce budov.

Výstavba a provoz solárních elektráren. Nabídka poradenství.

Truhlářství, návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - šatny - šatní skříně - vybavení škol a školek - obchody - firemní vzorkovny - kancelářský nábytek - kryty topení - prosklené stěny. Další činnost: - restaurování památek interiérů (kostel sv. Ondřeje v Kolovratech) - vnější podhledy na rodinných domech - ...

Provádíme kompletní stavby na klíč i jednotlivé odborné práce.

Provádíme stavby včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Zabýváme se obchodní činností.

Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví od zhotovení projektové dokumentace až po samotnou realizaci stavby. Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví na vysoké profesionální úrovni: Zhotovíme všechny stupně projektové dokumentace od územně plánovací až po prováděcí. Provádíme inženýrskou činnost ve všech fázích stavební ...

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Realitní agentura. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - stavební dozor. Reklamní činnost: - propagace sportovních klubů - vyhledávání sponzorů.

Stavební společnost: - hotely - banky a pojišťovny - bytové domy - rodinné domy - administrativní a výrobní budovy - restaurace, vinárny a obchod - zdravotnická a školská zařízení.

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Práce: - stavební činnost - výškové práce.

STAVEBNÍ FIRMA. Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - ...