SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Stavby rodinných domků na klíč, půdní vestavby a nástavby, rekonstrukce obytných budov, přestavby bytových jader, přestavby rodinných domků, montáž sádrokartonových prvků

Provádíme stavby, rekonstrukce, komplexní facility management a montáže.

Nabídka výrobků: - dveře: - hladké lakované a foliované - celodřevěné, kazetové a palubkové - vnitřní, vchodové - okna: plastová, Eurookna, zdvojená, paneláková - obrazové lišty - dřevostavby - speciální výroba.

Projekční a stavební kancelář RemarK je zaměřená na architekturu, projektování, inženýrskou činnost a následně realizaci vyprojektovaných staveb. Projekce: - půdní vestavby, - rekonstrukce, - novostavby, - instalace a topení.

Hlavní činností společnosti je výstavba rodinných domů, rekonstrukce a modernizace občanských staveb, staveb průmyslového a účelového charakteru. Společnost se v posledních letech zaměřuje především na výstavbu rodinných a bytových domů v Praze a jejím okolí.

Stavební firma: - komplexní dodávky staveb na klíč - rodinné domy - novostavby - rekonstrukce objektů - inženýrské stavby - průmyslové objekty Realitní činnost

Služby: - návrhy a studie nových průmyslových objektů a areálů - statické výpočty, projekty a prováděcí dokumentaci - kladečské výkresy pro opláštění budov a střech - dodávky a montáže nosných ocelových systémů hal - dodávky a montáže systémů pro opláštění hal včetně betonových obvodových plášťů, oken, dveří, světlíků a vrat - dodávky a ...

Ze stavebních prací nabízíme zateplování fasád domů, jsme držitelé osvědčení Weber Terranova. Dále provádíme rekonstrukce bytů a bytových jader, zámkové dlažby atd... Nabízíme také úklid a úklidové služby. A to pravidelný úklid kanceláří.

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Provádění prací v oblasti dopravních staveb.

Jsme stavební firmou, zabývající se pozemními a inženýrskými stavbami, výstavbou rodinných domů - na klíč.

Kompletní rekonstrukce bytů na klíč: koupelny-bytová jádra-kuchyně-podlahy Výstavba a rekonstrukce bytových jader.

Stavební společnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -kompletní rekonstrukce.

Činnost společnosti: - rekonstrukce staveb na klíč - projektová dokumentace - rozvody elektro - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - inženýrská činnost - stavební úpravy.

REALIZACE RODINNÝCH DOMŮ NA KLÍČ: - zděné nízkoenergetické domy - zděné ekologické domy - zděné rodinné domy na klíč - zděné stavby na klíč.

Speciální zakládání staveb: - piloty - mikropiloty - zápory - mikrozápory - kotvy - injektáž - trysková - klasická - podzemní stěny - monolitické - prefabrikované - těsnicí - tenké těsnicí.

REKONSTRUKCE BYTOVÝCH JADER REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍCH OBJEKTŮ. Fasády - nové a zateplení stávajících. Zhotovení bednění a betonářské práce. REKONSTRUKCE komínů a vložkování. VÝPOMOC DOPRAVNÍMI SLUŽBAMI. KLEMPÍŘSKÉ PRÁCE. POMOCNÉ A PŘÍPRAVNÉ ...

Nabídka instalatérských a topenářských služeb a kompletních rekonstrukcí koupelen, bytů a domů. .

Firma MACON a.s. byla založena třemi fyzickými osobami v roce 1996 se základním kapitálem ve výši 2 850 000, - Činnost firmy je zaměřena na realizaci stavebních prací jak v oblasti bytové výstavby, tak i v průmyslové, včetně údržby objektů.

Stavební práce údržba, opravy a rekonstrukce objektů Elektro montáže vedení VN, NN / přípojky VN, NN výstavby a rekonstrukce trafostanic elektroinstalace průmyslových a občanských objektů měření a regulace revize, projekce, poradenská činnost Plyn montáže plynovodů NTL, STL provádění přípojek vč. rozvodů a instalací kotlů ...

Stavební firma: -bytové domy -montované rodinné domky -půdní byty -interiéry -rekonstrukce.

Realizace, rekonstrukce, stavby, interiéry, kanceláře, sádrokartony