SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Opravy a rekonstrukce lodžií, balkonů, teras, půdních, bytových a nebytových prostor, střešních plášťů vč. jejich zateplení.

Realizace zdvojených podlah, systémových, mobilních a zvukově izolačních příček, přestavitelných a pohyblivých stěn.

Provádíme nízkoenergetické dřevostavby a pasivní domy. Elektromontážní práce. Přestavby a rekonstrukce bytových jader, koupelen a celých bytů na klíč. Samozřejmostí je dokumentace, oprávnění k činnosti, odbornost, pojištění firmy a plnění termínů.

Recyklace a pokládka - živičné povrchy. Řezání: - vozovky - chodníky - silnice.

Bednění.eu - Spotřební materiál pro monolity :: Papírové bednění, spínací tyče, matice, odbedňovací olej, distanční podložky, vylamovací výztuže, kotevní technika, těsnící materiály, překližka, nopová fólie, řezání betonu, jádrové vrtání.

Stavební práce: - celkové rekonstrukce budov - půdní vestavby - generální opravy střech - opravy a rekonstrukce fasád - stavební řemesla - štukatérské práce - projednání projektové dokumentace při stavebním řízení k získání stavebního povolení - nabídkové rozpočty.

Služby: - zateplení, zateplování: - budov - panelových domů - sanace lodžií na klíč včetně lešení a klempířských prvků.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Zateplení objektů, opravy a rekonstrukce střešních plášťů včetně jejich zateplení.

Nabídka služeb stavební a developerské společnosti s působností v České a Slovenské republice.

Výstavba nízkoenergetických rodinných domů. NOVINKA: - nové bydlení v nízkoenergetických řadových domech Terasy Nová Smržovka v Jizerských horách Řadové domy: - navrženy stylově z materiálu, patřících do horské krajiny, převládá dřevo a kámen - ideálně rozmístěné na pozemku tak, aby bylo zaručeno co možná největší soukromí budoucích ...

Stavební divize realizuje zakázky v oblasti RD na klíč a průmyslových budov střední velikosti.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005. pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená úsporám" -"panel" SPS Svaz podnikatelů ve výstavbě(Praha) Pasivní + nízkoenergetické domy. Realizace, stavba, stavby, výstavba: -staveb na ...

Provádíme rekonstrukce bytů na klíč, rekonstrukce celých činžovních domů, rodinných domů, půdní vestavby, bytová jádra, opravy a repase oken, dveří, vrat apod...

Služby: - malířské a natěračské práce - povrchová úprava podkladů v interiérech a exteriérech a kompletní rekonstrukce.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Stavebně - obchodní a developerská společnost. Prodej: - stavební parcely na rodinnou výstavbu a realizaci staveb na klíč. Předmět podnikání: - provádění bytových a občanských staveb - správa vlastního majetku - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování jen základních služeb s pronájmem spojených - realitní ...

Prodáváme byty postavené naší mateřskou společností. Služby: - generální dodávky staveb od přípravy zakázky přes zpracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci stavby - pozemní stavby (občanské a bytové, sociální a nemocniční stavby, průmyslové stavby, rekonstrukce).

Nabízíme Vám výrobu, dodávku a montáž včetně povrchové úpravy : - hal - vestaveb - hrázněných stěn - mezipater - krovů - nástaveb. Součástí našich dodávek je výrobní projektová dokumentace, komplexní realizace včetně mechanizace, dopravy a lešení. Objem konstrukcí do 300 t. Zakázková výroba technologických celků pro investiční ...

Firma dlouhodobě spolupracuje s UPC ČR, INTERCABLE CZ, s CQG (satelitní datové přenosy), TELESTE QY (technologie pro kabelové televize).

Stavení činnost: - pozemní stavby - inženýrské stavby - vodohospodářské stavby.

Výroba, dodávka. Technologie průmyslového čistění: - technologie čištění odpadních vod - regenerace řezných emulzí - čistění a filtrace olejů - tryskové hospodářství Výroba, dodávka, servis: - interiérové vybavení pro průmysl a obchodní řetězce a zajišťujeme jeho následný servis.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a kuchyní na klíč. Zdarma projekty a stavební povolení. Specialisté pro panelový dům. Rekonstrukce interiérů rodiných domů. Koupelnový nábytek a vestavěné skříně. Airless stěrkování panelů.

Naše společnost se zabývá opravami KEG sudů. Jsme vlastníci certifikace ISO na danou činnost.

Stavíme rodinné domy, stavby na klíč, provádíme rekonstrukce budov a inženýrských sítí, půdní vestavby, fasády. Působnost firmy Praha a Středočeský kraj.