SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavba a údržba silnic, chodníků, pokládka dlažby atd. Služeby: - frézování vozovek - sanace a opravy výtluků - pokládka a opravy krytů litým asfaltem - pokládka a opravy konstrukcí živičnou směsí - rekonstrukce vozovek, chodníků a ploch - novostavby vozovek, chodníků a ploch - dlaždičské práce, zámkové dlažby - zemní práce ...

Zabýváme se hlavně rekonstrukcemi bytových jader v panelových domech a rekonstrukcemi bytů. Dále přestavíme nebo z rekonstruujeme koupelnu nebo kuchyň v jakémkoliv typu budovy nebo upravíme interiér.

Rekonstrukce bytů a bytových jader. Provádíme: -rekonstrukce všech typů bytových jader -dodávka a montáž kuchyňských linek -obkladačské práce (veškeré keramické obklady a dlažby) -zednické práce -malířské a lakýrnické práce -stěrkové a štukové omítky -zvětšování bytu o prostor chodby -rekonstrukce podlah + izolace ...

Výstavba nových fotbalových a golfových hřišť. Regenerace, oprava, úprava a zavlažování travnatých ploch, ale i velkokapacitních sadů a parků.

Výroba, prodej, montáž, poradenství a technická podpora v oblasti moderní vytápěcí a klimatizační techniky: - podlahové a stěnové vytápění - podlahové konvektory - sluneční kolektory - kondenzační kotle - tepelná čerpadla Ochsner - připojení radiátorů - zásobníky vody.

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.

Zajišťujme dodaní veškerých materiálů a pokladku zámkové dlažby na klič - strojní a ruční, zemní - bourací a výkopové práce, bouraní objektu, provádíme montáže plotu a opěrných zdí, provádíme rekonstrukcí interiéru - malířské, zednické, obkladačské, dlaždičské, sadrokartonarske a jiné stavební práce. V Praze a okolí zajišťujeme úklid ...

Jsme firma, působící na území celé Prahy a okolí. Zabýváme se stavební činností, údržbou nemovitostí a službami spojenými s bydlením. Nedílnou součástí jsou komplexní služby na základě písemné smluvní dohody nebo jednorázové služby dle konkrétního požadavku.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Výstavba pozemních budov, objektů a komunikací, rekultivace, odstraňování starých ekologických zátěží a realizace vodohospodářských staveb.

Komplexní služby v realizaci interiérových projektů. Architektonické služby. Projekt: - blokové schéma - spaceplanning - dispoziční řešení - interiérová studie - projekt interiéru - vizualizace. Ostatní služby: - koordinace - montáže - doprava - záruční a pozáruční servis - inventarizace, pasportizace - stěhování ...

Návrhy, instalace: - automatické zavlažovací systémy. Stavební práce. Výroba: - zahradní nábytek - dětské houpačky - pískoviště - altánky - pergoly.

Výroba a prodej zahradního nábytku, vybavení zahrad a interiérů: - židle - stoly, stolky - lavice - křesla - lehátka - truhly na potahy - slunečníky.

Komplexní výstavba a rekonstrukce dopravních staveb, tj. provedení živičných a dlážděných komunikací, obytných ulic a chodníků, parkovišť a zpevněných ploch velkého i malého rozsahu.

Výstavba, rekonstrukce: -mostních objektů. -mostů. Provozovny: Brno, Tovární 3, Tel.: 545423711 Písek, Pražská 313, Tel.: 382753104

Společnost INFRAM a.s. vznikla v roce 1996 jako inženýrská a konzultační firma. Společnost dnes nabízí mnohostranné profesionální služby související s přípravou a zajištěním realizace staveb, jedná se zejména o: - project management - inženýrské činnosti - projektové, průzkumné a diagnostické práce - konzultační a školící činnosti.

Činnost: - stavby a domy na klíč.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Zemní a stavební práce. Zemní práce: - liniové stavby - přípojky kanalizace, voda, plyn, elektro - bazény - základy. Doprava a přeprava: - doprava a přeprava výkopku, suti a sypkých materiálů. Stavby na klíč: - od projektu až po realizaci - rodinné domy - občanské stavby.

Stavební firma: - novostavby, rekonstrukce - bytové domy, vily - domy na klíč.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Stavební činnost: - rekonstrukce - novostavby a přístavby - půdní vestavby - zednické práce - obklady a dlažby - sádrokartonové konstrukce

Výroba, dodávka, montáž. Krovy: - klasické vázané - na nově budované objekty - na rekonstrukce - na památkové objekty - repliky starých krovů - úpravy krovů - hoblování, profilování, impregnace atd. Příhradové sponkované konstrukce: - vazníky - pultové, sedlové, obloukové - hambalkové konstrukce pro půdní nástavby s ...

Kompletní investičně inženýrská činnost: - zpracování zadání staveb, objemových studií, podnikatelských záměrů - zajištění územního rozhodnutí včetně potřebných vyjádření dotčených orgánů a institucí - zajištění stavebního povolení a s tím souvisejících vyjádření dotčených orgánů a institucí - zpracování podkladů pro zadání stavby ...