SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Prodáváme nové i starší mobilní domy, (mobilheim, mobilhouse) s kompletně vybaveným interiérem určené k rekreačnímu i trvalému bydlení nebo jako prostory pro podnikání. Obytné nástavby TISCHER na auta Pick-Up.

Služby: - stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy a rekonstrukcemi (staveb a bytů) - montáž rozvodů vody, topení, plynu, elektriky - bourací práce - zednické a obkladačské práce - úklidové práce.

Stavební činnost: - pozemní a inženýrské stavitelství - horské chaty a chalupy.

Stavební firma Gefesd Ind realizuje výstavbu a projektování ekologických rodinných domů na klíč

Naše stavební společnost provádí veškeré stavební práce tj. výstavba rodinných domů, dřevostaveb, rekonstrukce domů a bytů. Klademe důraz na kvalitu a pořádek na pracovišti. Provádíme exkluzivní úpravy interiérů tj. nadstandartní obklady a dlažby, benátské štuky, sádrové omítky, sádrokartony. Veškeré zednické, instalatérské, elektrikářské, ...

Nabízíme projektování a stavební práce v oblasti občanské a bytové výstavby.

Fasády bez lešení: -opravy, nátěry, mytí. Opravy: -římsy. Klempířské práce. Zábrany proti holubům. Střechy - výstavba, rekonstrukce a opravy. Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů.

Prodej: - instalatérské potřeby - topenářské potřeby. Dále provádíme: - servis - montáž - opravy - připojení pračky - připojení myčky - připojení sporáků Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace.

Nabídka služeb v oblasti podzemního a inženýrského stavitelství. Realizace komplexních výstaveb tunelů, štol, šachet, kolektorů, vodovodů, kanalizací.

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli. Nátěry fasád. Opravy fasád. Průmyslové demoliční ...

Služby: - stavební činnost - izolační materiály a výrobky - stavební činnost - elektrická instalace - stavební činnost - technické zařízení budov.

Fasády: - komplexní zajištění rekonstrukcí panelových domů - sanace betonových konstrukcí - zateplování stavebních objektů - fasády. Zateplovací systém: - zateplovací systém TexColor B1 - kvalitativní třída A dle CZB - zateplovací systém TexColor A2 - kvalitativní třída A dle CZB -zateplovací systém montovaný. Fasádní ...

A. Monitoring insolvenčního rejstříku, poskytování software B. Stavební development, stavební činnost

Zabýváme se pokrývačskými, klempířskými a malířskými pracemi.

Výstavba rodinných domů na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce bytů a rodinných domů, přestavby bytových jader, zateplování a opravy fasád a střech.

Služby, práce: - veškeré zednické práce - obklady, dlažby - omítky - strojní omítky - štuky malba - betonové potěry, lité betony - samonivelační stěrky podlah - zateplení fasád, polystyren, minerální vata - kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra - stavba domů - možnost zajištění plastových oken a dveří a další.

Realitní kancelář: -správa nemovitostí a vedení účetnictví. Prodej, koupě, pronájem, převod, odkup: -bytové jednotky, rodinné domy a vily -rodinné, činžovní domy -komerční, kancelářské prostory, pozemky -rezidenční a komerční nemovitosti. Výstavba nových bytových objektů: -luxusní byty, rodinné domy. Rekonstrukce bytových ...

Projektové a stavební práce při obnově historických staveb a památek. Práce projektové, průzkumy, stavebně technické posudky. Stavební činost - opravy historických krovů, konstrukcí, statika budov, fasády a pod.

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Provádění veškerých stavebních prací vlastními nebo zprostředkovanými kapacitami. Provádění průmyslových staveb. Provádění bytových a občanských staveb.

Provádíme pozemní, vodohospodářské, inženýrské a průmyslové stavby. Zajišťujeme projektovou dokumentaci.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.

Firma VRŠA - SPORT s.r.o. - sportovní stavby vznikla roku 2007, ale zakladatelé a majitelé firmy VRŠA - SPORT s.r.o. - sportovní stavby podnikají v oboru již od roku 1993 s tím, že do dnešního dne nebyla uplatněna žádná reklamace. Firma VRŠA - SPORT s.r.o. - Sportovní stavby nabízí: - sportovní stavby "na klíč" - projektování ...