SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů - výstavba rodinných domů - inženýrské sítě - zednické práce - izolační práce.

Práce: - malířské - rekonstrukce bytových jader - tesařské.

Činnost: - návrhy i realizace staveb - rekonstrukce nemovitostí či komerčních prostor - správa a údržba nemovitostí - inženýrská činnost

Stavební činnost - rekonstrukce bytů, rekonstrukce domů, výrobních areálů - opláštění budov.

Stavební činnost - hrubá stavba - železobetonové monolitické konstrukce - tesařské práce - betonářské práce.

Stavby, výstavba: - dřevostavby - sruby - chaty

Činnost: - projektování a výstavba nákupních center.

Rekonstrukce: - koupelny, byty, domy Koupelnové studio: - obklady, dlažby - sanitární technika - sprchové kouty, vany

Činnost: - výstavba a opravy komunikací - opravy výtluků, spár - frézování a pokládka živičných povrchů - oprava a výstavba odvodňovacích žlabů - dodávka, montáž vodorovné, svislé dopravní značení.

Zednictví, práce: - rekonstrukce budov - novostavby - zděné ploty - zateplení fasád - terénní úpravy.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba bytových domů - zateplování budov - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Činnost: - zateplování fasád a střech - rekonstrukce vstupů, lodžií a balkonů.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce Činnost: - developerské služby - projekční a inženýrská činnost - stavební dozor

Služby: - developerská činnost - výstavba skladů, skladování

Stavební činnost - bytová výstava - průmyslové stavby - dopravní stavby - projektová činnost. Dodávka - tepelná čerpadla. Provozovna: - adresa: Na Veselou 964/46, Beroun.

Činnost: - rekonstrukce koupelen - zednické a obkladačské práce - sádrokartony

Stavební společnost: - zateplování budov - rekonstrukce domů, bytů - sanace plochých střech - fasády - malířské, natěračské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - inženýrské sítě - základové desky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplení fasád - rekonstrukce - rekonstrukce historických fasád

Stavební činnost - rekonstrukce objektů - sanace objektů - revitalizace panelových domů - zateplování budov.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - bytová jádra, koupelny - půdní vestavby - práce malířské, obkladačské, sádrokartonářské

Činnost: - rekonstrukce bytů, domů, komerčních prostor - návrh, realizace interiérů - suchá výstavba, sádrokartonové konstrukce - stavební práce.

Projekce, realizace: - novostavby - rekonstrukce rodinných domů, bytů.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, bytových jader. Elektroinstalační práce: - rozvody elektřiny - revize elektrických zařízení - fotovoltaické elektrárny na rodinné domy.