SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Projekce - stavby Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč

1.Stavebnictví, výstavba rodinných domků, provádíme následující stavby: -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -výstavba čistíren odpadních vod -kanalizace objektové i venkovní -výstavba inženýrských sítí -výstavba komunikací -výstavba a rekonstrukce užitkových ploch, keramické dlažby, zámkové dlažby, betonové a ...

Naše firma zajišťuje komplexní výstavbu a rekonstrukce rodinných domů na klíč, bytových domů, průmyslových a občanských staveb.

Nabídka služeb stavební a úklidové firmy.

Činnost: - investiční výstavba chemických, strojírenských a potravinářských závodů Služby: - kompletní inženýring a všechny stupně projektu ve všech profesích (technologie, strojní, elektro, měření a regulace, vzduchotechnika)

Stavební firma: - kompletní realizace staveb - novostavby - rekonstrukce. stavební činnost, která se zabývá průmyslovou, občanskou a bytovou výstavbou a rekonstrukcí staveb a dalšími stavebními pracemi včetně kompletních řemesel.

Činnost: - výstavba venkovní tenisové kurty - výstavba sportovní haly Velkoobchod, maloobchod: - vybavení pro tenis, squash - vybavení pro badminton Služby: - výuka tenisu Půjčovna: - nářadí - míchačka - bruska na parkety - lešení - průmyslový vysavač

Stavební společnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen - renovace fasád.

Nabízím služby hodinového manžela nejen pro oblast Uhříněvsi, Říčan a okolí. Provádím téměř všechny řemeslnické práce, ať už v rodinných domech, rekreačních objektech nebo bytech, komplexní péči o ovocné a okrasné zahrady, výrobu i opravy jednotlivých kusů nábytku a podobně. Více zde: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Služby: - realizace koupelen - realizace interiérů - design interiérů

Stavební činnost: - výstavba inženýrských sítí - výrobní a prodejní objekty - činžovní domy.

Stavba, výstavba: -železobetonové monolitické stavby -železobetonové silážní žlaby -železobetonové nádrže pro bioplynové stanice Ukládka a dodávka betonářské výstuže.

Služby: -architektonická, stavební a realitní činnost.

Zaměřujeme se na kompletní rekonstrukce bytů a nebytových prostor, rekonstrukce bytových jader, provádění stavebních dozorů a inženýrských činností ve výstavbě.

Provádění veškerých stavebních prací v malém i větším rozsahu. Kompletní realizace staveb a rekonstrukcí, realizace inženýrských sítí, elektroinstalace, vodovod, kanalizace a plyn. Poskytujeme zákazníkům kompletní stavební servis od přípravy zakázky, zpracování projektové dokumentace a detailní kalkulace až po vlastní realizaci díla.

Stavební činnost, výstavba: - pasivní a nízkoenergetické domy - rekonstrukce bytů a koupelen - architektonická a projekční činnost - inženýrská činnost

Správa a údržba nemovitostí - úklidové a vyklízecí práce. Stavební činnost - rekonstrukce budov - podlahářské práce - truhlářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce. Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Stavební společnost, výstavba: - rezidenčních domů - administrativních objektů

Stavební společnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - developerská činnost.

Velkoobchod, prodej: -elektromateriál Stavba, výstavba: -nové objekty -rekonstrukce

Práce: -rekonstrukce budov -výstavba bytových domů -stavba zpevněných ploch

Služby: - realitní a developerská činnost - výstavba a prodej rodinných domů