SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Dovoz a distribuce systémů stavebních hmot. Izolace a rekonstrukce staveb. Pokládka obkladů a přírodního kamene.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Kompletní stavební činnost Drobné montážní práce Vodoinstalační práce

Prodej - byty Veškerá stavební činnost a výstavba - půdní byty

Zaměřuje se především na obchod se zeměmi bývalého SSSR.

Prodej - protipožární a WC revizní dvířka Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví od zpracování projektu po realizaci stavby.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Demolice Obkladačské práce Stavby a rekonstrukce - domy na klíč Zednické práce.

Kompletní úklidové práce Výškové práce Rekonstrukce - objekty

Všestranný řemeslník a stavař se specializací na koupelny, bytová jádra a kompletní rekonstrukce bytů. Odborné vzdělání a přes 20 let praxe, vlastní firma 10 let (rekonstrukce více než 200 koupelen a 30 bytů, také celé rodinné domy).

Stavebnictví, stavební firma. Stavby, výstavba rodinných domů. Zateplení fasád, střech i v programu Zelená úsporám a Program. Firma Hutník StavTrade s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001.

Novostavby a rekonstrukce podkroví, bytů, nebytových prostor a obchodů. Strojní čištění kanalizace.

Zabýváme se zejména stavební činností, prováděním novostaveb, rekonstrukcemi a adaptacemi a to včetně památkově chráněných objektů. Provádíme též demolice objektů.

Specializace na ocelové a železobetonové dopravní i pozemní stavby. Velké zkušenosti též v pozemním stavitelství a výhody propojení s dceřinou dodavatelskou firmou. Dodavatelská činnost v oblasti pozemního stavitelství a telekomunikačních staveb. Montáž ocelových konstrukcí.

Výstavba, stavba, výroba: -kolejové a dopravní stavby -tramvajové tratě

Ekologické poradenství - poradenství v oblasti ochrany přírodyrybí přechody - protierozní ochrany Projekce, inženýring v oblasti ochrany přírody Revitalizace, opravy, rekonstrukce a odbahnění - rybníky (pouze veřejnoprávní subjekty)tvorba, revitalizace - tůně - mokřady Revitalizace - ...

Stavební společnost: - dřevostavby - rodinné domy - účelové stavby - zemědělské stavby - krovy - dřevěné střešní konstrukce - styčníkové desky - střešní konstrukce s lepenými profily - dřevěné konstrukce - schodiště.