SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Dodávky a montáže specializovaných stavebních celků. Střešní a obvodové pláště budov všeho druhu.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytových jader - půdní vestavby - zateplování fasád.

Stavební firma: - výstavba, přestavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zeteplování fasád - montáž sádrokartonu, minerálních podhledů - malířské práce - zednické práce.

Výstavba: - inženýrské sítě na klíč Rekonstrukce: - historické stavby Lité anhydritové podlahy. Výstavba: - průmyslové stavby Výroba a montáž: - haly všech typů - rodinné domy - občanské a bytové stavby

Činnost: - zateplování fasád - sádrokatonové systémy - zámková dlažba - autodoprava Korespondenční adresa: Čapkova 429 Kolín 9 - Sendražice PSČ 280 02

JSK - truhlářství. Výroba - zahradní dřevostavby - nábytek z masivu - pergoly - altány - zahradní nábytek.

REMONT-RSV, stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce, - sklenářské práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů.

Stavební činnost - monolitické stavby - základové desky - výstavba rodinných domů - demolice - zemní práce.

Stavební činnost, výstavba: - stavby na klíč - zateplování budov - obklady, dlažby

Tesařství, výroba: - pergoly - dřevostavby

Truhlářství. Výroba - dveře, okna - kuchyně - skříně - postele - pergoly.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a půdních vestaveb na klíč - obkladačské - zednické práce - sádrokartonářské práce - zámková dlažba.

Práce, realizace - tesařské - krovy - altány, pergoly.

Činnost: - výstavba sportovních areálů, včetně dodávky všech potřebných komponentů a technologií.

Výstavba, realizace: - montované domy E-shop: - jachtařské vybavení

Činnost: - investice a projekty v oblasti nemovitostí a činností spojených s jejich přípravou, realizací a následným provozem.

Stavební firma Stavby HELLER se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov a to i historických, půdní vestavby, přestavby koupelen, bytových jader a spoustu dalších stavebních prací. Sídlíme v obci Slabce, okres Rakovník. Zakázky realizujeme především v západní části Středočeského kraje a v oblasti Praha - západ. Stavební firma: ...

Stavební firma, práce: - základové desky - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obklady, dlažba - plovoucí podlahy - sádrokartony - stavba zděných plotů - zámková dlažba - montáž střešních oken.

Služby: - developerská činnost Výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba

Stavební práce: - zateplování domů - zemní práce - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce bytových jader - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Výstavba: - dřevěné domy, sruby, chata - krovy - dětská hřiště

Služby v oblasti kácení a ošetřování stromů, parkových a zahradních úprav pro Vás zajistí firma Vladimír Bodlák. Provádíme zdravotní i bezpečnostní řezy, kácení stromů, prořezy a kompletní ošetřování stromů. Dále se také zaměřujeme na truhlářské práce, výrobu altánů, pergol či teras. Naše firma sídlí na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice – ...

Stavební činnost: - rodinné domy - komerční prostory - rekonstrukce - zateplování fasád - zednické práce - malířské práce - truhlářské a podlahářské práce - dekoratérské práce...a další.