SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Nabízíme: - plovoucí podlahy - plastová okna - dveře Sapeli, Porta Doors - kuchyně - zařízení interiérů - sádrokartony - zateplení fasád - stavební práce - stavby na klíč - ingeneering - rekonstrukce bytů, bytových jader.

Výrobní program firmy tvoří: - těžké ocelové konstrukce - potrubní mosty - atypické zateplené i nezateplené výrobní a skladovací haly - včetně opláštění a prosvětlovacích prvků - atypická ocelová vrata a dveře (zateplená i nezateplená) - ocelové prosklené výkladce a dveře - protipožárních uzávěr typ DASIP ( firma je smluvním výrobcem ...

Realizace, rekonstrukce - stavby

Výroba - vrata - dveřní systémy Projekce - interiéry Prodej - obklady - dlažby - podlahy Výroba - okna - dveře Výroba - ploty - schody - zábradlí Prodej - stavební materiál Inženýrská činnost Projekce - architektura Ekologické stavby Kompletní stavební činnost

Společnost zajištuje: -stavební a montážní služby -opravy a údržba strojů -pronájem mechanizace a strojů -výstavba průmyslových a obytných staveb -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě - vodovody a kanalizace -inženýrské sítě - plynovody -skládky odpadů a recyklace Stavební a montážní služby: -výstavbu a ...

Tesařské práce - dřevostavby rodinných domů Sádrokartony Plovoucí podlahy Pokrývačské práce

Nabízíme klientům jak kompletní projekty domů na klíč, tak i rekonstrukce objektů až po různé stavební práce jako jsou např. střechy, fasády, zámkové dlažby, půdní vestavby, inovace bytů a nebytových prostor, zahradní stavby atd. Taktéž nabízíme různé poradenské služby v oblasti staveb a designu. Prováděné stavby zajišťujeme dle přání zákazníka ...

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Zabýváme se: - výstavba nízkoenergetických rodinných domů na klíč.

Práce: -malířské. -lakýrnické. -protipožární nátěry. Stavební práce: -zateplení budov. -sádrokartony.

Společnost stavební a obchodní . Dodávky logistických služeb.

Provádění nástaveb a zateplování panelových i rodinných domů, rekonstrukcí objektů a bytových jader.

Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - zahradní domky Zateplování střechy a budovy Stavba a rekonstrukce - domy Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Projektování občanských a bytových staveb. Stavebniny: - obklady - zdící materiály - dlažba - plastová, dřevěná okna - dveře - palubky - dřevěné lišty - fasádní barvy - SIKA-pěny, tmely, lepidla - cement - řezivo - suchá malta - zárubně. - EPS lišty.

Prodej a montáž - dveře PORTA a zárubně pro Středočeský a Liberecký kraj Rekonstrukce bytových jader

Asfaltérské a stavební práce při údržbě a rekonstrukcích a výstavbě pozemních komunikací. Provádíme vlastní zádlaby včetně dodávky dlažebního materiálu a obrubníků.

Instalatér Benešov. Provádíme opravy vodovodního potrubí, rekonstrukce bytových jader, opravy stoupaček atd. Navštivte náš web.

STŘECHY NA KLÍČ: -práce pokrývačské -klempířské -tesařské -zámečnické -instalatérské -montáž střešních oken.

Tesařské práce Montáž krovů, pergol, altánů, bednění schodů bazenů... Dodávka dřevostaveb na klíč ekologické stavby Výroba - dřevěné rybářské pramice Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Zateplování budov a objektů Spodní stavby základové desky pod dřevostavby Výstavba - rodinné domy - půdní vestavbyrekonstrukce - bytová jádra

Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby - dopravní stavitelství.

Lité potěry Sádrové omítky Zámečnické práceopravy, rekonstrukce - kování - lustry