SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Činnost, výstavba: - inženýrské sítě - vodohospodářské práce - vodojemy.

Tesařské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Provozujeme stavební firmu. Nabízíme zpracování stavební dokumentace, vyřízení stavebního povolení, realizace stavby a podobně.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Zateplování objektů - fasády - izolace teras, balkónů a střech Sádrokartonářské práce Anhydritové samonivelační lité podlahy Rekonstrukce - byty - domy

Opravy a údržba interiérů. Malířské práce a obkladačské práce. Pokládání koberců. Opravy a repliky nábytku. Servis počítačového vybavení a sítí.

Výroba, prodej, pronájem: - jurty k bydlení i jako klubovny - indiánská týpí - velkoprostorové stany, šapita - historické a traperské stany - prodejní stánky - osady a podsady - doplňky ke stanům pochodně, skládací sedačky, trojnožky - plachty i atypické

Činnost: - drobné a větší stavby "na klíč" - kompletní stavební servis - novostavby rodinných domků - půdní vestavby a nástavby - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - obklady stěn - rekonstrukce domů a bytů - montáž podlah - zednické práce - zámková dlažba - obklady a dlažba.

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Demolice Stavby na klíč - rekonstrukce Drobné stavební opravy

Vodoinstalatérství. Topenářství. Montáže a servis chladícího zařízení. Koupě a prodej zboží. Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Realitní činnost.

Koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -grafické návrhy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - novostavby - hrubé stavby - rekonstrukce, zateplení.

Činnost: - projekční - inženýrská - stavební - poradenství - zámečnická dílna - montáž telekomunikačních zařízení. Penzion Borůvka: - Máchovo jezero.

Stavební firma: - zateplení objektů - sádrokartonové systémy - regenerace objektů.

Nabídka demoličních a stavebních prací.

Stavební firma: - veškeré stavební práce - rekonstrukce a opravy budov - rodinné domy - památkové objekty, fasády - statické zajištění budov - zámková dlažba, pozemní komunikace.