SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Zateplení - budovy - člen projektu ZELENÁ ÚSPORÁM Pokládka - zámkové dlažby - obklady - člen projektu ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletní stavební firma - rodinné domy na klíč - novostavby - rekonstrukce Veškeré zednické práce - rekonstrukce - člen projektu ZELENÁ ÚSPORÁM

Pilavýroba - řezivo Tesařské prácevýroba - vazníky Truhlářské práce Prodej - palivové dřevo Pokrývačské práce

Nákladní autodoprava Nátěry střech Tesařské práce - podkroví Hydroizolace střech Odstraňování - stavbydemoliční práce Stavby a jejich změny Klempířské práce - okapy Pokrýváčské práce - střechy na klíč - rekonstrukce střechpokládka - střešní krytiny Dodávka - střešní ...

Stavby a rekonstrukce domů, venkovní úpravy, bytová jádra, koupelny, kuchyně, zednické práce, výkopové práce, obkladačské práce, chodníky, instalatérské práce a další.

Drobné zahradní stavby - pergoly, altány Osvětlení Elektroinstalační prvky - kabeláž k automatickým závlahám - elektroistalační prvky k vodním stavbám Úklidy pozemků po stavební činnosti (s možností následné zahradní realizace) Geodetické práce - geodetické zpracování podkladů - výškopis a polohopis ...

Stavební práce, stavební firma: -rodinný dům, domy -novostavby, novostavba -rekonstrukce -byty, domy, půdní nástavby, nebytové prostory -elektrikář, instalatéř, topenář, sádrokartonář, truhlář -výběr, dodávka, doprava stavebního materálu -vypracování projektové dokumentace, vizualizace ve 3D provedení(koupelny, WC) -fasády, ...

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Výstavba: -zdivo z lomového kamene. Zemní práce pomocí bagrem MENZIMUCK. Vodohospodářské stavby. Výstavba: -vodovody -kanalizace.

Komplexní stavební práce: -inženýrské stavby -bytové a občanské stavby -dopravní stavby -rekonstrukce. Stavebniny.

Kácení a prořez stromů Rekonstrukce - fotbalová hřiště Údržba veřejné zeleně - realizace zahrad - zakládání a údržba trávníků Poskytování - služby v myslivosti

středisko 300 - rodinné domy - výstavba a rekonstrukce rodinných domů a vil středisko 200 - podlaháři - pokládka většiny druhů podlahových krytin - montáž dveří Sapeli

Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Realizace staveb na klíč: - bazény - jímky - ploty - dlažby - garáže - vratové systémy. Prodej: - bazény - zastřešení - jímky - septiky - čistírny odpadních vod - automatické vratové systémy.

Zabýváme se: - stavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů na klíč - betonové samonivelační lité podlahy - anhydridové samonivelační podlahy

Stavba, výstavba: -vodovody, kanalizace. -plynovody. -ČOV, čistírny odpadních vod. -inženýrské sítě. -chodníky, komunikace.

Provádíme: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce, modernizace - stavební práce - kácení stromů. Práce: - obklady, dlažby - zednické - sádrokartonářské - malířské - podlahářské

Naše služby: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Mobilní domy pro použití chaty, kanceláře nebo přechodného bydlení.

Specializujeme se na lícové zdivo, lícové obklady, režné zdivo, lícové obklady plotů a krbů, zděné ploty. Ale také realizujeme hrubé stavby, domy na klíč, provádíme zateplení fasád a jiné.

Vodohospodářské stavby: -revitalizace vodních toků -revitalizace povodí -opravy a údržby vodních toků -opravy a zakládání vodních nádrží -kanalizace a čistírny odpadních vod. Ekologické stavby: -výstavba skládek -sanace území. Dopravní stavby: -komunikace -zpevněné plochy.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.