SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Specialista na stavební rekonstrukce. Lukostav poskytuje širokou nabídku stavebních prací. Hlavním zaměřením jsou rekonstrukce bytů a domů. Na Lukostav se můžete obrátit i s požadavky na vymalování pokoje, výměnu radiátorů, rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Postavíme sádrokartonové podhledy a stěny, položíme podlahy, nebo obložíme zdi. ...

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Naše služby. - realizace staveb - projekční kancelář.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - dmychadla Roots - ventilátory - kompresory.

Stavební firma: -provádění staveb -bytové a rodinné domy -občanská výstavba -stavby na klíč.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Činnost: - stavební činnost - zemní a výkopové práce - autodoprava

Jsme soukromá, ryze česká nezávislá firma, zabývající se technickými zkouškami pro zjišťování kondice provozovaných fotovoltaických elektráren na území ČR a celé Evropy. Specializujeme se na velké pozemní realizace, kde nejlépe dokážeme využít zkušenosti z výstavby a kontroly rozsáhlých solárních parků. Disponujeme vlastním certifikovaným ...

Stavby na klíč: -dřevostavby -zahradní domky -altány, pergoly -dětská hřiště -venkovní terasy

Výstavba rodinných domů, projektování staveb, technický dozor investora. Opravy, nátěry a zateplování fasád.

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Doprava a mechanizace: - doprava stavebních materiálů (možno využít auta s hydraulickou rukou) - zemní práce - odvoz suti a zeminy včetně nakládky kontejnerový odvoz suti - práce čelisťovým drtičem (recyklace stavebních sutí) - mechanizované bourací práce - půjčovna stavební mechanizace (nářadí, stroje, lešení ...

Stavební firma. Výstavba zděných rodinných domů. Stavby betonových sklepů, základových desek. Zhotovení krbu dle zadání zákazníka.

Práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské Montáž střešních oken Pokládka folií pro bazény, zahradní jezírka a střešní konstrukce nejenom plochých střech. Výroba pergol a zahradních domků.

Stavební firma. Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč. Vzorový dům LORD.

Provádíme: - rekonstrukce domů a bytů - prodej a odbornou pokládku

Práce: - zmražení potrubí, - čištění kanalizace, - revize potrubí, - instalatérské práce, - rekonstrukce koupelen, - stavební práce. Obchod: - instalatérské potřeby, - sanitární technika, - sprchové kouty, - vodárny, čerpadla.

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Poskytování technických služeb -udržba komunikací. Dodávky: dopravních, inženýrských i pozemních staveb.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Služby: - pokládání podlahových krytin a obkládání stěn - pozemní a inženýrské stavitelství.