SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - bytové domy, - obchodní domy, - administrativní a průmyslové objekty. Developerská činnost.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Přípravné práce pro stavby, oplocení pozemků.

Stavební práce: -obkladačské práce -zednické práce -zateplovací práce -rekonstrukce koupelen -pokládky zámkové dlažby -stavby plotů.

Stavby inženýrské a občanské: -dodávky staveb na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zateplování budov včetně fasád.

Soukromá stavební firma. Kompletní dodávky.

Práce. -natěračské -malířské -stavební úpravy, dokončovací stavební práce -sádrokarton, fasády -rekonstrukce kuchyně, koupelny, obklady -kladení podlahy, krytiny -kuchyňské linky a truhlářské práce -elektro do 12 kV.

Instalatérské práce. Dodání, montáž, výměny a opravy: -vodoinstalační zařízení -rozvody voda -přípojky pračky, myčky -odpady rozvody, čištění -zajištění kompletní rekonstrukce koupelen(včetně stavebních prací, a obkladů) -havarijní služba tel.606220784 běžné opravy do 24 hodin.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Výstavba a rekonstrukce: -rybníky -vodohospodářské stavby.

Stavební firma: -komplexní služby ve výstavbě -realizace staveb -výstavba rodinných domů na klíč.

Činnost: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - financování rekonstrukcí.

Naším předmětem podnikání je provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování.

Prostředí a fluidní technika nabízí: -hospodaření s dešťovými vodami -elektrotechnika -městská hydrologie -hydraulika -protipovodňová ochrana -regulace hladiny -zachycování plovoucích nečistot.

Průmyslové stavby;pozemní stavby;sádrokartonové konstrukce;železobetonové konstrukce;stavba na klíč.

Nabízíme provádění kompletních hrubých staveb, monolitických konstrukcí, zděných nosných a dělících konstrukcí, základových desek pod dřevostavby, rekonstrukcí malých objektů, dodávky a montáž okenních prvků, zateplování fasád, dále nabízíme služby v programu zelená úsporám, zprostředkovatelské a obchodní služby.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace.

Stavebí činnost: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce.

Developerská a stavební společnost. - výstavba a prodej nových bytů a domů Veškeré druhy stavebních prací a řemesel. Stavby na klíč včetně interiérů: - komerční objekty - průmyslové stavby - rekonstrukce - obytné komplexy - rodinné domky. Autodoprava. Půjčování malé mechanizace. Zprostředkování hypotéčních úvěrů. Poradenská ...

Stavební firma nabízí kompletní rekonstrukce bytů.