SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Výroba a prodej: finské sauny, infrasauny, pergoly, altány, zahradní domky, zahradní stavby, saunové příslušenství, spojovací materiál,

Služby: -topenářské a instalatérské práce -solární systémy -automatické a ekologické kotle -tepelná čerpadla -čističky odpadních vod -vzájemné propojení různých systémů pro vytápění a ohřev teplé vody.

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Zajišťujeme: - stavba rodinných domů na klíč.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Činnost: - stavby na klíč - pokládka dlažby - sádrokartonářské práce - nákladní autodoprava - výroba a doprava betonu. Maloobchod, prodej: - stavebniny - prodej uhlí a paliv.

Od počátku se firma orientovala na dopravní stavby a obchodní činnost. Při založení měla základní kapitál 100 tisíc Kč.

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - autodoprava sypkých materiálů - elektroinstalace - revize elektro - topenářství - vodoinstalace - zámečnictví.

Mateřská společnost EUFI-European financing & investment s.r.o. byla založena v roce 1996 a na českém trhu podniká ve třech oborech: development, food a fashion. Výstavba rodinných domů a bytů.

- rekonstrukce domů - správa, údržba, úpravy a opravy chat a chalup - ohlídání a úklid - rozpočet stavebních prací - dodávka materiálu - záruční doba 60 měsíců.

Prodej a montáž: - ekologické topné systémy.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komunikací - čištění ploch a komunikací.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Provádíme: - realizace staveb na klíč. - rekonstrukce staveb a zateplování panelových domů.

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Společnost Polabské stavby s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí, působící svou činností po celé České Republice. Firma byla založena v roce 2006, a do roku 2011 jsme úspěšně zrealizovali celou řadu staveb. Přicházíme na trh s komplexní nabídkou realizace projektů, staveb, stavebních úprav a veškerých s tím souvisejících prací. Hlavní ...

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.