SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - autodoprava sypkých materiálů - elektroinstalace - revize elektro - topenářství - vodoinstalace - zámečnictví.

Mateřská společnost EUFI-European financing & investment s.r.o. byla založena v roce 1996 a na českém trhu podniká ve třech oborech: development, food a fashion. Výstavba rodinných domů a bytů.

- rekonstrukce domů - správa, údržba, úpravy a opravy chat a chalup - ohlídání a úklid - rozpočet stavebních prací - dodávka materiálu - záruční doba 60 měsíců.

Prodej a montáž: - ekologické topné systémy.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komunikací - čištění ploch a komunikací.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Provádíme: - realizace staveb na klíč. - rekonstrukce staveb a zateplování panelových domů.

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Společnost Polabské stavby s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí, působící svou činností po celé České Republice. Firma byla založena v roce 2006, a do roku 2011 jsme úspěšně zrealizovali celou řadu staveb. Přicházíme na trh s komplexní nabídkou realizace projektů, staveb, stavebních úprav a veškerých s tím souvisejících prací. Hlavní ...

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.

JP prima Český Brod Příprava pro stavbu: - zemní výkopové práce, terénní úpravy pozemků - strojově i ručně. Stavební, truhlářské, tesařské práce, podlahy, dlažby a obklady - od základové desky až po střechu. Renovace starého i starožitného nábytku. Rekonstrukce: - byty a koupelny včetně obkladů a instalací. Výroba: - kuchyně ...

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Obklady a dlažba. Rekonstrukce bytů a koupelen. Pokladka dlazeb a obkladu

Stavební a montážní práce. Provozovna: K+T stavební a montážní práce Jungmannovo nám. čp. 445 284 01 Kutná Hora

Stavební práce: - zateplení fasád - izolatérské práce - nátěry konstrukcí - zednické a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - stavba plotů a oplocení - pokládka PVC a koberců.

Provádíme: - zateplení rodinných domů - umělé omítky, stěrky ze sítí i bez zateplení - nátěry fasád.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytu, domů, bytovýho jádra - hrubá stavba domu - stříkané sádrové omítky, dlažby, obklady, komíny - zateplení fasád - elektroinstalace - projektová dokumentace.

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Činnost: - zakládání staveb - spodní stavby - novostavby rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce staveb - technický i odborný dozor - údržba a úklid - drobná údržba domů - pravidelný úklid rodinných domů - údržba zahrad.