SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce stavebních objektů - zateplení budov - rekonstrukce historických fasád.

Provádíme: - stavební práce - rekonstrukce na klíč - klempířství - zámečnické a potrubářské práce - zemní práce.

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Rekonstrukce bytovych jader.

Vodohospodářské stavby: -výstavba vodovodů a kanalizací včetně přípojek -vnitřní instalace -odradonování vody, veřejných vodovodů včetně zajištění projektové dokumentace.

Podlahářské práce(podlahové krytiny), sadrokartonářské práce, malování, zateplení domů.

Činnost, práce: -stavební -projekční -znalecká -realitní -prodej materiálu

Výstavba a realizace staveb pro bytovou a komerční klientelu. Stavební inženýring, architektonická řešení. Prodej materiálu. Realitní činnost, financování projektů - prodej, hypotéky, pozemky. Stavby: - domy - provozovny - garáže - chaty - dílčí části: zeď, plot, altán...

Služby ve stavebnictví. Kompletní přestavba bytových jader. Stavební práce. Instalatérské práce. Zednictví. Elektro.

Rekonstrukce: -bytová jádra -byty -koupelny. Práce, služby: -sádrokartonářské -obkladačské - zednické -malířské.

Stavební firma: - průmyslové stavby, autosalony a výrobní haly - zateplování panelových domů.

Stavební firma: - bytové a průmyslové stavby na klíč - kompletní rekonstrukce byty, budovy - opravy, zateplení fasád.

Naše služby: - realizace a rekonstrukce staveb.

Naše služby: - výstavba a opravy asfaltových komunikací.

Činnost: - provádění železobetonových monolitických konstrukcí - stavební a inženýrská činnost - stavba rodinné domy - geodetické práce.

Nabízím kvalitně veškeré staveb. práce, rekonstrukce a údržbu koupelen a bytů.Pokládky obkladů a dlažeb, plov. podlah, sádrokartony.Malířské práce.

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Stavební firma. Komletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby. Rekonstrukce a modernizace: -budovy.

Provádění stavebních, zednických, elektroinstalačních a instalatérských prací, dodávky rd na klíč, rekonstrukce objektů a staveb.

Provádíme: - stavby na klíč - zateplovací systémy - zednické práce.

Autorizovaný distributor zařízení firmy GESTRA. Projekční a inženýrské služby. Konstrukční práce. Dodávky a montáže: - kotelny parní, horkovodní, teplovodní - potrubní rozvody vodní, horkovodní, parní, teplovodní - výměníkové stanice - parní turbogenerátory - parní stroje - elektrokotle - hořáky na vyjetý olej - kotle na ...