SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízí: - lehká prefabrikace - tepelné a hlukové izolace - akustika sálů a kin - podhledy, příčky, zdvojené podlahy - zateplovací fasádní pláště - provětrávané fasádní pláště - chladící a mrazící boxy - rekonstrukce a realizace půdních bytů - rekonstrukce budov.

Stavba rodinných domů na klíč.

Provádění stavebních prací.

Provádíme: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Provádí: -stavební práce -novostavby -rekonstrukce -zemní práce DH 112.

Služby: -inženýrské služby v investiční výstavbě -odborný stavební dozor -realizace staveb na klíč.

Stavební firma: - rekonstrukce historické budovy - zemní práce - výstavba.

Stavební firma. Zelná úsporám.

Dřevěné stavby: - altány - pergoly - zahradní domky - přístřešky - zastřešení bazénů.

Vozovky: -frézování -řezání -opravy. Výroba: -dopravní značky a značení. -prodej dopravních značek -zapůjčení dopravních značek.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytových jader - nebytové prostory - stavba rodinné domy.

Naše služby: - provádění staveb rodinných domů na klíč, rekonstrukcí a přestaveb.

Naše služby: - kompletní rekonstrukce domů a bytů.

Stavební firma: - kompletní stavby na klíč - pozemní stavitelství.

Kompletní realizace staveb: -stavby na klíč, rodinné domy -inženýrské -zemědělské -průmyslové -bytové bytová jádra, koupelny -rekonstrukce -zateplování objektů -fasády včetně oprav -půdní vestavby. Montáž: -sádrokarton -zámková dlažba. Projekční práce, projekty rodinných domků. Prodej: -zateplovací systémy ...

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Práce: - fasády, - rekonstrukce bytových jader, - obklady, dlažby, plovoucí podlahy.