SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.

Stavební firma: -stavební práce, rekonstrukce -zemní práce -výstavba přípojek -inženýrské sítě

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Stavební firma: -stavby na klíč -stavby - rodinné domy, bytové jednotky, chaty -rekonstrukce, nástavby, vestavby -zemní práce -truhlářské práce -technická pomoc při realizaci stavby -projektová činnost

Prodej a oprava: - zbraně, střelivo. Výuka a výcvik ve střelbě. Zkoušky a kurzy odborné způsobilosti. Provádění staveb: - výstavba a rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů, chat a rodinných domů. Ubytovací služby.

Provádíme kompletní stavební činnost od hrubé stavby po dodávku díla.

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Výstavba a rekonstrukce sportovišť Firma TENIS SCHMID byla založena již v roce 1988 jako první svého druhu v ČR. Zaměřujeme se na stavbu soukromých i veřejných sportovišť, určených jak pro vrcholový sport, tak pro rekreaci. Protože sportovní zážitek je odvozen nejen od vlastního sportovního výkonu, ale také od kladných pocitů ze sportovního ...

Stavební firma. Pozemní stavitelství. Rodinné domky.

Služby: - Kompletní rekonstrukce objektů - Půdní vestavby - Sádrokartonářské práce - Veškeré instalatérské, topenářské a elektopráce - Dodávka a pokládka zámkových dlažeb - Mramorové a jiné šlechtěné fasády - Zateplování domů - Projekty rodinných domů - Zajištění stavebních povolení

Služby: -prodej a pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah.

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Stavební firma: -stavby komplexní -odtraňování staveb -rekonstrukce.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Výroba a montáž: -krovy -vazníky -pergoly -zahradní domky dle zadání -střešní krytina -podlahy -palubky (obložení).

Zabýváme se stavebními pracemi všeho druhu. Specializujeme se na výstavby RD na klíč, rekonstrukce bytových i nebytových prostor všeho druhu. Na prvním místě je pro nás spokojenost zákazníka a klademe důraz na individuální přístup k němu.

Projektová a stavební činnost, realizace staveb. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové -vše možno na klíč. Služby: -stavební architekt (interiér i exteriér ) -komplexní projektové zabezpečení od územního řízení po kolaudaci -inženýrská činnost v celém rozsahu včetně přípravy záměru stavby. Poradenská a konzultační ...

Stavební práce: - regenerace panelových domů - zateplování fasád - ploché střechy - sanace lodžií a balkonů. Provozovna: Drtinova 326/13 150 00 Praha 5 257322722

Stavební firma. Stavební práce: -údržba a oprava staveb -ostatní stavební práce -demolice staveb. Projekční činnost. Další provozovny: Erbenova 134,25601 Benešov J.Horáka 1696/1,25601 Benešov.

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Stavební práce: -rekonstrukce -udržovací práce -demolice.

Foukané izolace CLIMATIZER PLUS. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Zateplování obvodových plášťů budov. Půdní vestavby.

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace. Zajišťujeme recyklaci vozovek za studena na místě, frézování silnic a komunikací, údržbu silnic - letní i zimní. Nabízíme vodorovné a svislé dopravní značení, pozemní stavby a zateplení panelových domů.