SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických ...

Činnost: - výstavba sportovních areálů, včetně dodávky všech potřebných komponentů a technologií.

Výstavba, realizace: - montované domy E-shop: - jachtařské vybavení

Činnost: - investice a projekty v oblasti nemovitostí a činností spojených s jejich přípravou, realizací a následným provozem.

Výstavba, realizace: - dřevostavby rodinných domů, stavební systém Europanel.

Realizace rodinných a bytových domů, opravy a pokrývání střech, výroba oplocení a fasád. Vizualizace interiéru.

Práce, výstavba: - zemní, výkopové (strojní, ruční) - terénní úpravy - hrubé stavby - základové desky - výstavba oplocení - vrtané studny.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - byty.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - solární panely.

Stavební práce výstavba - rodinné domy Zednické práce

V projektu Jesenice City nabízíme byty i komerční prostory. Projekt se nachází v obci Jesenice nedaleko Prahy. Byty jsou navrženy pro maximální pohodlí klientů. Komplex disponuje celkem 98 byty s velikostmi od 1+kk do 4+kk. Jesenice prodej bytů nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zajistíme hypoteční ...

Jsme firma zabývající se realizací staveb. Provádíme stavební úpravy, rekonstrukce, kompletní přestavby, technický dozor staveb, projektování a inženýrskou činnost. Naším cílem je uspokojit i nejnáročnější zákazníky. Vše realizujeme po důkladné analýze daných podmínek a vyhledání nejvýhodnějšího řešení.

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Nabízíme systém montovaných dřevostaveb vhodných i pro stavbu svépomocí. Nízkoenergetické a kvalitní provedení s rychlou montáží zaručují, že naše stavby jsou doopravdy ekonomické.

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Truhlářství, výroba: - letní kuchyně - pergoly

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - rekonstrukce vozovek.

Izolace základů staveb, střech a teras. Zateplení budov. Klempířské práce a montáž hromosvodů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví -Pronájem dopravních a mechanizačních prostředků

Prodej zahradnických potřeb, doplňků. Dřevěný zahradní program: - pergoly - ploty - balkony - nářaďové domky - palisády - zahradní nábytek - dětská hřiště - chaty - altány..

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Výstavba inženýrských sítí, kanalizačních, plynových a vodovodních řádů a přípojek. Zemní a přípravné práce - výkopy, odvoz suti, demolice a vyklízení, Zahradní práce - kácení, sekání trávy, štěpkování.

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby Možnost financování pomocí úvěru

Výstavba - čistírny odpadních vod - úpravny vod - inženýrské sítě - rodinné domy - bytové celky dostavby - rekonstrukce - vodohospodářské stavby - vodovody - kanalizace - vodojemy Závlahové systémy