SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Něco o nás...Stavební firma EBB Praha, s.r.o. vznikla v lednu roku 2007 se zaměřením na stavební a obchodní činnost. Jak jistě víte, stavebních firem na území hlavního města Prahy a okolí je nemalý počet a je opravdu z čeho vybírat.

Zateplení objektů Montáž - sádrokartony - sádrokartonové příčky a podhledy Rekonstrukce - podkroví - bytová jádra - střešní okna Zámečnictví

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Provádíme: - zateplení fasád - plastová okna, dveře - izolace střech - zimní zahrady a terasy.

Zabýváme se poskytováním služeb v oblasti stavebnictví a prodejem stavebnin.

Nabízíme vám služby v oblasti rekonstrukcí panelákových bytů. Díky našim dlouholetým zkušenostem ve stavebnictví vám během cca 10 dnů provedeme rekonstrukci vaší umakartové koupelny. Jsme schopni zajistit vám i ta nejnáročnější přání k vaší naprosté spokojenosti.

Stavební činnost: - průmyslové, bytové elektroinstalace - zemní práce - rodinné domy na klíč.

Provádíme: - drobné stavební práce - rekonstrukce bytových jader.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce.

Rekonstrukce, výstavba: - čistírny odpadních vod ČOV - čerpací stanice. Poradenství v oblasti čerpání vod. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, zpracování mezd - vedení daňové evidence. Poradenství při daňovém přiznání.

Stavby a rekonstrukce -elektroinstalace

Projkce - pozemní stavby Výstavba bytů

Tesařské práce, navrhování, výroba a stavba dřevěných konstrukcí a staveb, rekonstrukce historických krovů, kostelů a věží, dřevostavby.

Firma GTmat je výhradním dodavatelem infračerveného podlahového vytápění «GTmat»

Rekonstrukce, úpravy: - koupelny - bytová jádra Práce: - pokládka zámkové dlažby - obkladačské práce, obklady - malířské, lakýrnické včetně úklidu.

Řezy stromů - rizikové kácení stromů pomocí lezecké techniky - frézování pařezů - oceňování stromů výroba - pergoly - zahradní prvky Práce (pásovým minibagrem) Výsadba stromů - arboristika - zakládání trávníkůnávrhy a realizace - zahrady

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů.

Stavební a tesařská činnost: - dřevostavby - střechy - krovy - pergoly - zimní zahrady - altány atd.

PRÁCE-KOLEM-DOMU.CZ opravy a údržba budov kovovýroba - zámečnické práce - montáže - vývoj konstrukčních prvků výroba konstrukcí, mříže, brány, branky, vrata, dveře, rošty, poklopy, ploty, zábradlí, komínové lávky, balkony, reklamní nosiče – bilbordy, tabule, stříšky, zastřešení, světlíky, schody aj. montáž a demontáž konstrukcí stavební ...

Malířské nátěry Elektroinstalační práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Stavební a zednické prácerekonstrukce - bytová jádra Rozvody vody a odpadů

Výstavba - inženýrské sítě Projekce - dopravní stavby Výstavba - dopravní stavby

Zahradní dřevěné stavby - truhlářství -návrhy, úpravy, opravy Montáž - kuchyně Montáž - nábytek

Malířské práce Zateplování - fasády Dodávka - plastová okna ZENDOW Sádrokartonářské práce Pokládka - anhydritové podlahy Stavby a rekonstrukce na klíč Rekonstrukce - bytová jádravnitřní omítky

Demoliční práce - odstraňování staveb Stavby na klíč - kompletní dodávky staveb včetně odstraňování

Prodej a montáž - magnetické úpravny vody zabránění tvorbě vodního kamene Montáž, opravy, rekonstrukce a revize - elektrorozvody Plynoinstalace (včetně projektové dokumentace) Montáž - topení (včetně projektové dokumentace) Výměna - kotle Zednické práce Výměna - bojlery čištění - kanalizace elektrickým ...