SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Výroba - zahradní domy - pergoly Truhlářské práce

Malba - firemní loga na fasády domů Výroba - pergoly - altány Izolace - fasády - základové desky - střechy - zahradní jezírkazateplování - podlahy a krovy Montáž - sádrokarton - kazetové podhledy - plastové i dřevěné palubky (podhledy, podbití) Celkové rekonstrukce na klíč - půdní ...

Odvoz suti - dovoz materiálu Demolice Zhotovení - základové desky Zemní a výkopové práce

Izolace proti radonu a vlhkosti Pokládka - základové desky pro zděné a montované rodinné domy

Společnost REZEK® spol. s r.o. poskytuje především služby spojené s projekcí a realizací staveb a realitní činností: - prodej stavebních parcel - výstavba rodinných domů - návrhy interiérů

Dřevostaby - pergoly, altány, gáráže, ploty, střechy, budky, krmelce, zastávky, záhony, můstky Zahradnické práce - výsadba stromů, sekání trávy, kompostování, poradenství, prosvětlování a průřez stromů, arboristika - výškové práce, rizikové kácení.

Zabýváme se stavbou řadových rodinných domů, dvojdomů a nabídkou pozemků. Nabízíme realizace inženýrských sítí.

Společnost zajištuje: -stavební a montážní služby -opravy a údržba strojů -pronájem mechanizace a strojů -výstavba průmyslových a obytných staveb -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě - vodovody a kanalizace -inženýrské sítě - plynovody -skládky odpadů a recyklace Stavební a montážní služby: -výstavbu a ...

Zateplování objektů - fasády - izolace teras, balkónů a střech Sádrokartonářské práce Anhydritové samonivelační lité podlahy Rekonstrukce - byty - domy

Nabídka demoličních a stavebních prací.

Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Naše služby: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Výstavba rodinných domů, projektování staveb, technický dozor investora. Opravy, nátěry a zateplování fasád.

Stavební firma. Práce: - rekonstrukce bytových jader a interierů - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů - opravy fasád - zateplování fasád.

Stavební firma. Rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Zednické práce, rekonstrukce bytových jader, sádrokartonové vestavby, zateplení objektů, půjčovna nářadí. Kvalita za slušné ceny.

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Specializace na obklady a dlažby. Dále rekonstrukce bytových jader, kuchyně, koupelny, sádrokarton a další. Výroba okrasných zrahradních váz. Různá variace váz.

Zajišťování veřejně prospěšných služeb.