SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavíme rodinné a rekreační domy na klíč.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Přípravné práce pro stavby, oplocení pozemků.

Naším předmětem podnikání je provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování.

Prostředí a fluidní technika nabízí: -hospodaření s dešťovými vodami -elektrotechnika -městská hydrologie -hydraulika -protipovodňová ochrana -regulace hladiny -zachycování plovoucích nečistot.

Stavební firma nabízí kompletní rekonstrukce bytů.

Běžná správa komunikací. Opravy stavebních strojů. Půjčovna strojů.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Od počátku se firma orientovala na dopravní stavby a obchodní činnost. Při založení měla základní kapitál 100 tisíc Kč.

Mateřská společnost EUFI-European financing & investment s.r.o. byla založena v roce 1996 a na českém trhu podniká ve třech oborech: development, food a fashion. Výstavba rodinných domů a bytů.

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.

Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.

Naše společnost Santo Stav s.r.o působí na českém trhu již od roku 1997. Zabýváme se realitní činnosti, výstavbou rodinných domku, obchodních ploch, kanceláří a bytů. Naším cílem je vytvářet plochy pro bydlení a podnikání s tím, že chceme vyhovět představám potenciálních zákazníků. Naš mladý, flexibilní a energicky kolektiv je vždy připraven vyjít ...

Služby: - stavba rodinných domů - kompletní stavební rekonstrukce - dlažby a obklady - tesařské práce - elektrikářské práce - instalatérské, topenářské práce - fasády, zateplení, izolace

Nabízím kvalitně veškeré staveb. práce, rekonstrukce a údržbu koupelen a bytů.Pokládky obkladů a dlažeb, plov. podlah, sádrokartony.Malířské práce.

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Provádíme hrubé stavby, rekonstrukce staveb, střech, střechy na klíč, vestavby, dřevostavby, pergoly, ploty, výškové práce za pomocí horolezecké techniky.Zdarma provedeme : Zaměření, rozpočty, poradenství. V rámci smlouvy Podnikatelská pojistka pro případ škod zaviněných naší činností na stavbě, pro případ živelných pohrom, zcizení a pod.

Provádění zednických, obkladačských a malířských prací. Zateplování fasád a objektů.

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Úpravy interiérů: - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - minerální podhledy - tepelné izolace - plovoucí podlahy - půdní vestavby - atypické sádrokartonové konstrukce - malby, nátěry, obklady - úpravy komerčních, kancelářských a bytových prostor.

Provádíme kompletní stavební činnost od hrubé stavby po dodávku díla.

Zabýváme se stavebními pracemi všeho druhu. Specializujeme se na výstavby RD na klíč, rekonstrukce bytových i nebytových prostor všeho druhu. Na prvním místě je pro nás spokojenost zákazníka a klademe důraz na individuální přístup k němu.