SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Zdeňka Posádová se zaměřuje na výkopové a zemní práce a prodává písky a štěrky.

Práce: -stavební úpravy -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažba) -rekonstrukce bytová jádra.

Práce: -instalatérské -obklady -dlažba -zednické. Montáž: -plastové potrubí pro rodinné domky panelové domy firmy -odpadní potrubí z (PVC*) kamenina -ústřední topení -podlahové vytápění -sádrokartonové konstrukce -vodoměry -rozvody z mědi. Výměna: -plastové potrubí za pozinkované -baterie -vany ...

Projekce, činnost. -projekce občanské, bytové -průmyslové, zemědělské stavby. -zastupování stavebníků -pořádání výběrových řízení a uzavírání smluvních vztahů -zateplování panelových domů.

Výstavba: -plynovody -vodovody -kanalizace -kotelny do 50 kW**. Práce: -stavební-stavby. Činnost: -obchodní -zprostředkovatelská.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -podlahoviny -podlahy PARADOR plovoucí laminátové dřevěné -PVC* FATRA,NOVILON -lišty -parkety -lepidla -laky LOBA -tmely.

Jsme mladá firma, která si zakládá na individuálním přístupu ke každé naší zakázce a osobním přáním našich klientů. Rádi za Vámi přijedeme kamkoliv. Zaměřujeme se na: Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domu. Od zednichých, sádrokartonářských, elektrikářských, instalatérských, obkladačských až po malířské práce mimo jiné nabízíme i kompletní ...

Společnost Pavel Krejčí je stavební firma, která nabízí stavební práce. Zaměřujeme se především na vodohospodářské stavby. Stavební firma, činnost: - stavební práce - vodohospodářské stavby. V případě zájmu o naše služby se na nás neváhejte obrátit. Naleznete nás na adrese Benetice 26.

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Solární elektrárny Fotovoltaické elektrárny Elektroinstalace - revize elektro - revize plynu

Výstavba domů. Rekonstrukce objektů. Zateplování fasád. Sanace betonových konstrukcí. Prodej a montáž: - centrální vysávací systémy Electrolux.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Technické služby. Oprava, údržba: - místní komunikace. Sadové a parkové úpravy. Čištění města.

A-SKI s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, investorskou a stavební činnost.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Práce: -stavební stavby na klíč -rodinné domy -novostavby rekonstrukce -zateplování budovy -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby.

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Stavební práce: -stavby -údržba staveb -inženýrsko-investorská činnost.

Budování dřevostaveb na míru. Firma řídí a řeší všechny aspekty stavby od projektu až po nastěhování.