SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Rekonstrukce celého bytu. Instalatérské práce.

Stavební firma, stavební práce, stavba, výstavba, rekonstrukce: -pozemní a inženýrské stavby, mosty -rodinné domy -půdní vestavby, nástavby -bytová jádra -koupelny. Práce: -zateplování fasád. Kontejnerová doprava AVIA-písek, štěrk v okrese Zlínský kraj Truhlářská, stolařská zakázková výroba: -lamino, dýha, masiv -euro okna, ...

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Solární sady pro rodinné domy i firemní objekty. Řešení snížení nákladů na provoz domu. Vyřízení žádosti o dotace na solární panely.

Zateplení bytových domů a rodinných domů - realizace fasády.

Stavby na klíč: - průmyslové - obchodní - občanské - vodohospodářské - ekologické. Opravy a úpravy vodních toků. Rekultivace skládek.

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rekonstrukce bytu, bytového jádra. Zednické a stavební práce. Zateplení fasády. Zelená úsporám. Stavby domů na klíč.

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Sklad stavebního materiálu. Maloobchod, prodej: -interiérové stavební komponenty pro suché stavby -sádrokartony KNAUF: -stropní podhledové systémy, podhledy -stěnové systémy -podlahové systémy -předsazené stěny -suché omítky -speciální systémy s vysokou protipožární odolností -suché maltové směsi KNAUF PSS*: ...

Stavební firma Výstavba: - rodinných domů na klíč - hrubé stavby - pozemní stavby. Rekonstrukce. -rodinných domů, bytů, průmyslových hal, komerčních i víceúčelových prostor. Demolice. Vyřízení úvěru.

Plynoinstalace. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Vodoinstalatérství, topenářství. Solární systémy. Kanalizační systémy. Rekonstrukce koupelen.

Stavba, výstavba, realizace: -výstavbu rodinných domů -rekonstrukce bytových jader -montáže sádrokartonů -opravy fasád, zateplení fasád -opravy a rekonstrukce střech a krovů -stavby z kamene. Stolařství, stolárna, výroba: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -vestavné skříně .

Výroba inteligentních venkovních modulů do veřejných prostor a rodinných zahrad. Unikátní design - řešení na míru: - zvukové i optické bariéry - výklopné prvky - venkovní učebna - prvky hřiště - pro firmy venkovní pracoviště, posezení apod..

Stavební společnost. Veškeré zednické práce. Stavby na klíč i rekonstrukce.

Stavební firma: - veškeré stavební práce. Realizace, výstavba, stavby na klíč: - pozemní stavby - inženýrské stavby - rekonstrukce - stavby.

Zateplování rodinných domů zateplovacím systémem PAULÍN. Sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen, stěrkování vnitřních omítek, rekonstrukce "baťové zástavby" včetně zateplení a obložení cihelným páskem.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.

Firma Petr Novotný se sídlem v Otrokovicích v okrese Zlín se zabývá veškerými stavebními pracemi. Provádíme hrubé stavby od základové desky až po střechu domu. Dále také rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Součástí naší činnosti jsou také montáže sádrokartonu a obkladačské práce. Naše činnost: - stavební práce - hrubá stavba - ...

Firma Páleníček provádí zemní, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inženýrské sítě od projektu po realizace. Také zajistí kompletní dodávky čerpadel a vodáren, studnařství zajišťuje studnařské práce včetně hydrogeologické dokumentace, stavebního projektu. Zaměřujeme se na ražené, vrtané studny od A-Z, kopané studny. Vodu i studnu ...

Tesařské, Pokrývačské a Klempiřské práce. Výstavba i rekonstrukce střech. Pergoly, krytá stání. Dřevostavby - srubové stavby.

Stavební firma, výstavba, stavební práce, rekonstrukce, montáž: -montáž sádrokartonů - dělící příčky, protipožární konstrukce, zavěšené podhledy, předstěny, podkroví -sádrokartonové konstrukce - impregnované, protipožární, bezpečnostní RIGIPS -půdní vestavby -zateplení fasád -stavební práce, modernizace - bytová jádra -montáž ...

Česká stavební firma s tradicí: - komplexní stavební práce se specializací na interiéry - projektování, vypracování stavební dokumentace, - inženýring - stavební chemie a dekorativní nátěry.

Tesařské práce. Dřevostavby. Rekonstrukce domů. Monfáž: - altány - přístřešky - zahradní domky.