SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavební činnost: - opravy a zateplení fasád a střech objektů - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - novostavby rodinných domů a průmyslových objektů - realizace opěrných zídek, chodníků a pozemních komunikací - zemní a výkopové práce - projektová dokumanetace - vizualizace staveb - ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Stavební společnost. Výstavba: - průmyslové stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Komplexní stavby: -průmyslové, občanské. Projektování, realizace: -průmyslové stavby -závody a provozy na zpracování plastů, výrobu kompozitních materiálů, pneumatik, technické pryže, spaciálních, textilních závodů, chemických provozů -strojírenské, energetické provozy -občanské stavby -inženýrské sítě -školská zařízení ...

Stavební firma. Výstavba rodinných domů v Trávníku u Kroměříže. Rekostrukce domů a bytů. Průmyslové stavby. Zatepletní, zatplování domů v programu zelená úsporám. Realitní činnost. Pronájem a prodej domů a bytů. Správa a údržba nemovitostí. Služby: -hypotéky, úvěry, stavební spoření, pojištění

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce budov, domů - suchá výstavba - střechy - zateplování fasád.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Kompletní výstavba rodinných domů. Zateplení fasády, domu. Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Obkladačské práce - obklady, dlažby, zámková dlažba. Podlahářské práce - pokládka plovoucích podlah. Montáže obložkových zárubní. Zednické práce.

Valašské dřevěnice na klíč. Výškové práce horolezeckou metodou: - opravy budovy ve výškách. Natěračské práce, natěračství. Zateplování staveb: - izolační, izolatérské práce, tepelné izolace - zateplení fasády bez lešení.

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

STAVEBNÍ A DEVELOPERSKÁ FIRMA (DEVELOPMENT): -výstavba, stavba a prodej nových bytů, bytových domů: -lokalita Zlín, Nad Nivami -výstavba inženýrských sítí -inženýrská činnost ve výstavbě. Generální dodavatel: -Moravská stavební - INVEST, a.s. . Investor: -Nad Nivami, s.r.o. .

Stavební firma: -projekce a výstavba pasivních domů -zateplování domů -okna, dveře. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.

Realizuje stavby na klíč menšího až středního rozsahu. Hlavní náplní našich služeb jsou rekonstrukce koupelen, panelových bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, půdních vestaveb. Stavební činnost, služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - podlahářské práce - montáž sádrokartonů a minerálních podhledů - půdní vestavby.

Provádíme výstavbu rodinných i bytových domů na klíč, zakládání staveb včetně základových desek, kompletní rekonstrukce koupelen a bytů, přebudování panelákových jader i bytů, malířské, natěračské, štukatérské a zednické práce, zateplování fasád, stavbu zděných příček i sádrokartonových konstrukcí či stropů, výměnu plastových oken a jiné. Snažíme ...

Výstavba střech včetně pokrývání a plechování. Stavíme pergoly, altány, stropy, bednění schodiště a věnce včetně armatur.

Zednictví, stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - omítky - pokládka venkovní dlažby - montáž sádrokartonových konstrukcí

Pokrývačství, tesařství Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba: - pergoly, altány a dřevěné ploty.

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Dřevovýrobavýroba - pergoly - nástřešky. Prodej: - palivové dřevo. Drobné stavební práce. Broušení. Frézování. Lesnické práce ořezávání, kácení stromů.

Stavební společnost - dopravní stavby - pozemní stavby - průmyslové objekty - inženýrské sítě.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.