SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Projekce, realizace, instalace, výstavba: -fotovoltaické systémy: -solární elektrárny (fotovoltaické panely).

Stavební firma Rekonstrukce: -rodinné domy: -menší i větší -koupelny, bytová jádra. Práce: -stavební -obkladačské -dlažby. Služby: -návrh koupelen.

Stavební firma. Kompletní stavební, zednické práce. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy.

Stavební firma, realizace staveb a interiérů. Stavba: -montované dřevostavby -nízkoenergetické domy -zděné domy. Rekonstrukce: -byty, RD -bytová jádra. Práce: -zateplování budov -sádrokartony -obklady a dlažby -podlahářské -malířské -základové desky -omítky, stěrky ....

Výstavba, rekonstrukce a opravy silnic, dálnic, mostů, podchodů.

Stavební firma: - dřevostavby na klíč - zemní práce - základové desky - autodoprava

Elektroinstalační práce Zateplování fasád Obkladačské práce - dlaždičské práce - podlahářské práce Stavební firma - domy na klíč Zednické práce Vodoinstalační práce

Stavební činnost: -zednické práce -zateplení budov -tesařské práce -izolace střech a balkónů -dlažby. Montáž suchých staveb: -podhledy -půdní vestavby -obklady stěn -příčky.

Provozování: -internetové databáze firem, organizací a fyzických osob -stavební činnosti od základů po střechu.

Stavební firma. Příprava, projekce, výstavba, realizace: -dopravní, inženýrské a průmyslové stavby. Práce: -výstavba železobetonových mostů a propustů -rekonstrukce staveb -zemní a výkopové práce -speciální zakládání staveb -vrtné práce -provádění injektážních prací -demolice konstrukcí -nátěry konstrukcí -stříkané ...

Služby: -topení, voda, plyn -koupelny na klíč -rekonstrukce bytových jader -instalace solárních systémů na ohřev vody -instalatérské práce -topenářské práce -tlakové zkoušky -revize plynu -plynové kotle -kombinované topení -podlahové topení -instalace, dodávka a montáž materiálu za výhodné ceny -instalace bytových ...

Stolařství, truhlářství. - zakázková dřevovýroba z masivního dřeva - zahradní nábytek, ploty, brány, altány, pergoly. Prodej: - nátěrové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.

Rekonstrukce bytových jader, pokládka zámkové dlažby a obkladů a zateplování a hydroizolace RD.

Tesařství. Výstavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - střechy a tesařské konstrukce. Stavby na klíč.

Stavební práce, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, opravy: -rodinné domky a domy, odinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -bytových jader, bytová jádra -zateplení staveb, budov, fasády.

Stavební firma JOMISTAV zajišťuje střechy, fasády, dřevostavby i projekce. Půjčujeme lešení a poskytujeme poradenskou činnost ve stavebnictví.

Montáže suchých staveb: -sádrokartony -dřevostavby -půdní vestavby, nástavby -okna -podlahy plovoucí, dřevěné.

Veškeré drobné stavební práce: - dodávka hliníkové alu fasády - zateplení fasády - sádrokartony - vyzdívky, betonáže - parapety. Bourací práce včetně odvozu suti. Doprava. Montáže, dodávka, prodej: - plastová okna i dveře - eurookna, eurodveře - hliníková okna i dveře - zimní zahrady - doplňky - žaluzie, rolety, sítě proti ...

Prodej, montáž: - veškeré stavební práce včetně odstranění starých staveb - demoliční práce včetně odvozu suti na skládky - zateplování fasád rodinných domů - asfaltové střešní krytiny - klempířské prvky - rekonstrukce plochých střech - hydroizolace - střešní okna Prospekt - plastové okapy Scala - sádrokartonové systémy - ...

Kompletní stavební práce: -rekonstrukce domů, bytů, rekreačních objektů Rodinné domy i byty rekonstruujeme dodavatelsky i na klíč.

Kompletní stavební práce.

Specializovaná sportovní firma. Výroba, výstavba, dodavatel, poradenství, realizace: - hřišť (hřiští) pro venkovní účely - hřiště může být realizováno až pro 11 sportů - florbalové mantinely - badmintonové hřiště (kurty), povrchy pro badminton.

Malířství a natěračství -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Stavební firma: - rodinné domy - omítky - podlahy - obklady, dlažby