SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Tesařské práce: - roubenky na klíč - dřevěnice - dřevostavby na klíč - střechy a krovy - pergoly, altány, garážová stání - chaty - dřevěné obklady.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma: -výstavba rodinných domů a staveb na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -demolice -zelená úsporám.

Práce, služby, provádění: -malířské, malby interiérů, exteriérů a výrobních hal -natěračské, nátěry oken, dveří, ocelových konstrukcí, tapetování -úklidové. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -omítky. Realizace, zateplování: -zateplení s kompletní povrchovou úpravou -staveb, fasád.

Tesařství: - montáž krovů - dřevostaveb - zahradní altány - garážové stání - dřevěné podlahy. Pokrývačství: - rekonstrukce, opravy střech - montáž střešních oken - likvidace starých krytin.

Stavební firma, zednictví: - výstavba, rekonstrukce interiérů - rekonstrukce koupelen - obkladačské, zednické práce - suchá výstavba - malířství

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Realizace staveb. Servis a kvalifikace vzduchotechniky. Dodávka čistých prostor.

-Pokrývačství, tesařství -Montáže dřevostaveb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zednictví

Stavební firma. Výstavba, stavba, stavby: - sportovních staveb a areálů. SPORTOVNÍ PROGRAM: - poradenská činnost, studie a projekty venkovních a vnitřních sportovišť - výstavba venkovních sportovišť a areálů včetně fotbalových hřišť s umělým trávníkem - realizace vnitřních sportovních podlah tělocvičen - sportovní vybavení hřišť a ...

Stavební firma: -stavby na klíč -rodinné domy -průmyslové stavby -občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -zateplení budov.

Dodávky staveb, specialisté na dřevěné ploché konstrukce. Prodej materiálů.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zateplení RD

Stavební činnost, firma, komplexní stavební práce: -návrhy technologických celků a jejich realizace -montáž, pronájem a demontáž lešení Plettac -pronájem prostor -revitalizace, zateplování -inženýrská činnost -rekonstrukce střech, balkónů, lodžií, vchodů -zateplování -výměna oken -realizace staveb na klíč -výkopové práce a ...

Zednictví: - rekonstrukce bytových jader a koupelen - montáž obkladů a dlažeb - dodávka vybavení koupelen - vnitřní omítkové práce v bytech - drobné stavební práce v bytech - úpravy koupelen pro invalidy.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Tesařské, pokrývačské práce - rekonstrukce dřevěných kontrukcí a staveb - srubové stavby

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - zednické - obkladačské - malířské - tesařské - instalatérské - truhlářské.

Provádíme stavební práce v oblasti dopravního značení. Prodej materiálů pro vodorovné a svislé dopravní značení. Služby: -autodoprava, zemní práce -výstavba a údržba komunikací -dopravní značení. Sídlo společnosti: Samostatnost 1181 76901 Holešov

Provádíme: -stavby na klíč -byty, rodinné domy -rekonstrukce, adaptace a sanace budov -výstavba a opravy průmyslových a výrobních hal a objektů -komunikace -zateplování -inženýrské stavby -opravy krovů a střech -grafické studio.

Realizace: - střechy na klíč - nátěry - izolace střechy. Opravy, nátěry a zateplení: - fasády. Klempířské, pokrývačské a stavební práce: - výměna oken - revitalizace budov - strohní omítky.

Stavební firma. Dodávky, řemeslo, práce: - rekonstrukce - stavebně zámečnické práce - elektroinstalace, instalatérské a topenářské práce - klempířské a pokrývačské práce - vzduchotechnika - komplexní práce. Projektování, projekční činnost: - ocelové a tesařské konstrukce. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - ...

Stavební, inženýrská činnost: - průmyslová výstavba - bytová výstavba - občanká výstavba - rekonstrukce objektů - design objektů - energetická náročnost budov.

Výstavba nízkoenergetických rodinných domů - systémem Velox.

Rekonstrukce bytů, domů. Obklady, dlažby. Zateplení budov. Stavby domů. Fasády, omítky, veškeré stavební práce.