SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební firma, práce: -zateplování, zateplení budov, objektů -stavby rodinných domů -realizace staveb -zelená úsporám -zednické práce.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalace, rozvody vody -topo, topenářské: -ústřední topení -plynařské, plynoinstalace. Dodávka, montáže: -vybavení koupelen -sanitární keramika -rekonstrukce koupelny.

Práce: - zednické, klempířské práce - zateplení fasád.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Stavební firma: - výstavba vodních, pozemních, průmyslových a inženýrských staveb Služby: - rostlinná výroba - mechanizace - kovovýroba

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových objektů. Půjčovna: - stavební technika - zahradní technika. Autodoprava. Nakládaní s odpady.

Návrhy, montáže, realizace: -automatické závlahy -zahradního osvětlení -zahradní jezírka, potůčky, fontány. Práce: -sadové úpravy -sečení a údržba zeleně -kácení stromů i v nepřístupných místech -terénní úpravy -oddrenážování pozemků -údržba zahrad: –sečení, hnojení, prořez keřů a stromů. Stavební práce: -pergoly a ...

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Oprava, instalace: -vodovodní, topenářské Rekonstrukce, úpravy: -koupelny -bytová jádra -výměna rozvodů, stupaček -zateplení budov. Montáž: -plynové kotelny. Práce: -drobné zednické -drobné stolařské. Čištění: -kanalizační odpady.

Stavební firma: -komplexní stavební na klíč -zednické, zednictví, zedník -hrubé stavby - rodinné domy, průmyslové objekty -venkovní omítky, fasády -potěry -zateplování fasády.

Výroba modulárních konstrukcí dřevodomů.

Stavební firma. Služby: -provádění: -developerská činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě. -projektová činnost Realizace, výstavba, stavba, projekty: -výstavby nízkoenergetických dřevostaveb, rodinné domy na klíč, nízkoenergetické domy, výstavba průmyslových a sportovních hal -kompletní dodávky: -vypracování ...

Stavební práce: -stavby na klíč -kompletní rekonstrukce -kompletní zateplovací systémy -demolice domů.

Stavební firma, stavební činnost: - provádění bytových a občanských staveb - průmyslové stavby

Stavební firma. Provádění, výstavba, stavby: -rodinné domy na klíč. Zednictví. Zednické práce, zedník: -rekonstrukce, zateplování: -fasády, omítky -rekonstrukce: -bytová jádra.

Stavební firma. Zpracování, dodávka projektové dokumentace, projekce. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -rodinné domy -průmyslové objekty -úprava bytových jader. Práce: -komplexní stavební -výměna oken -zateplování fasád -obkladačské, obklady koupelen a pokládka zámkové dlažby. Poradenství.

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba, maloobchod, prodej: - trakaře - větrné a vodní mlýny - pergoly - zahradní dřevěný nábytek - rumpály - sudy - bytové doplňky - krbové doplňky - výrobky ze dřeva dle přání zákazníka - dřevěné doplňky na chaty a chalupy.

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.

Stavební práce: - obkladačské - dlaždičské - rekonstrukce bytových jader.

Provádění staveb: - stavební práce - rekonstrukce - demolice

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Stavební firma. Stavba,výstavba,rekonstrukce,opravy: -průmyslové stavby -bytové domy -rodinné domky,domky na klíč -zateplování -půdní vestavby,nástavby -inženýrské stavby -komunikace,chodníky -rybníky, úpravy toků Práce: -komplexní stavební.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, veřejně přístupná sportoviště, komunikace pro pěší) - projekce, projektová činnost.

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Práce: -obkladačské. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny (realizace).

Nabídka služeb v oblasti výstavby inženýrských, občanských a bytových staveb.