SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Práce: -truhlářské, truhlářství: -dřevěné palety, obaly na zakázku. Dřevovýroba: -drobné stavby.

Tesařství. Výroba: - střešní konstrukce ze dřeva - altány - pergoly - dřevostavby.

Pila. Práce: -tesařské, truhlářské: -montáž krovů -bednění -lešení -obklady -pergoly, přístřešky -dřevěné ploty -zahradní chatky -lesní -kácení zahradních stromů.

Služby města Brumov-Bylnice: - údržba veřejné zeleně - celoroční údržba místních komunikací a chodníků - správa a údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova - správa a údržba veřejných WC - údržba dětských hřišť a pískovišť

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11

Leasing: -finanční tel.:577662064. Autoservis, servis, oprava: -všechny druhy automobilů -příprava osobních i nákladních automobilů na STK* -dekarbonizace motorů -vysokozdvižné vozíky DESTA -manipulační technika -tel.:577662898, 737207754. Pronájem, prodej: -nebytové prostory Zlín -byty Zlín -nemovitosti (budovy) v ...

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Údržba, správa: -bytového fondu a nemovitostí. Přestavba, rekonstrukce: -bytová jádra v panelových domech.

Práce, služby, rozvody: -domovní instalace: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské. Rekonstrukce: -koupelny. Dodávka, montáže: -sanitární technika -plynová, elektrická zařízení -kotle.

Stavební činnost. -zajišťování k - kompletní stavební a demoliční práce

Stavební činnost. Výroba: -zámky -kování.

Vodovody a kanalizace. Provoz, obsluha, stavba, údržba, čištění, projekce: - vodovody, kanalizace - čistírny odpadních vod (ČOV).

Služby: -reklamní a propagační: -samolepící písmo a grafka -malovaná reklama na fasádu -realizace veletržních expozic,stánků -grafické návrhy a firemní loga -zhotovení reklamy na všechny druhy podkladů -realizace nadrozměrných nápisů.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Práce: -jádrové vrtání diamantovými nástroji -řezání stěnovou pilou -kotvení -řezání železobetonových ploch -hydraulické trhání -demoliční práce -izolace zdiva -stavební rekonstrukce -truhlářství. Další provoz: -Praha 5 - Smíchov, Na Valentince 6 tel.: 775273896.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: - koupelny, bytová jádra. Montáže: - sádrokarton (příčky, předstěny, podhledy). Drobné zednické práce, malování a nátěry. Obklady, dlažby. Elektroinstalace. Kompletní VODO-TOPO, rozvod odpadu.

Stavební truhlářství. Zakázková výroba, doprava, montáže: -bytový i komerční nábytek -schody, dveře, zárubně, podlahy, zahradní chaty, altány, pergoly -další truhlářské výrobky včetně povrchové úpravy.