SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Montáž - protipožární stěny Montáž - ocelové konstrukce Rekonstrukce - budovy Svařování v ochranné atmosféře - železo - ocel - metoda TIG Zámečnické práce

Zateplování - domy Hrubé stavby - zakázky na klíč Zednické práce

Kamenické práce Stavební práce

Elektrikářské práce Podlahářské práce Rekonstrukce - bytykompletní stavební činnost Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Zajištění - instalatérské práce

Tesařské práce Lešenářské práce

Tesařské práce Pokrývačské práce

Zateplování fasád Sádrokartonářské prácemontáž - minerální podhledy Obkladačské práce Opravy - průmyslové stavby Rekonstrukce, úpravy, výstavba na klíč - rodinné domyopravy - občanské stavby

Pořezy - vlastní pila Dřevostavby - dřevěnice - roubenky Topenářské práce Zdící systémy na PUR pěnu HELUZ, PROTHERM Zámkové dlažby - obklady - dlažby Stavby RD - rekonstrukce Vodoinstalační práce

Stavební činnost Klempířské práce

Výroba - dřevěné zahradní sochy - zvoničky - kapličky - klátové včelí úly Řezbářství Výroba - klátové včelí úly

Stavební firma. -jednoduché stavby, rekonstrukce staveb. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Kompletizované stavby na klíč. Dodávky staveb a jejich částí pro občanskou výstavbu. Rekonstrukce a modernizace interiérové vestavby. Řemeslné opravy a údržba. Obklady a dlažby. Projektová činnost. Inženýrská činnost. Příprava a kompletace staveb. Stavební servis a poradenství.

Služby: -realitní činnost -stavební činnost -developerské projekty -projektování a realizace zahrady.

Komplexní výstavba a renovace: -střechy - rovné i šikmé. Práce: -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže: -střešních oken, okna -střešních systémů, systémy: -Satjam, Lindab, Rova.

Stavební firma. Práce: -bytová výstavba. Velkoobchod. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Zednické práce: -rekonstrukce interiérů a bytových jader -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, podhledy -pokládka obklady a dlažby.

Služby: -zateplování-okenní a dveřní systémy domů, zimních zahrad nabízíme: -izolační dvojskla -speciální PVC profil,který je přímo určen na zasklívání. Zateplením oken a dveří: -úspora finanncí -odstranění rosení -v horkých dnech nadměrné ohřívání místnosti -snížení venkovního hluku do místnosti.

Malířské práce Výroba - kuchyňský nábytek Izolační práce Montáž - sádrokartony Pokládka - plovoucí podlahy Rekonstrukce - byty - půdní vestavby Rekonstrukce - bytová jádra

Montáž - dřevěné konstrukce Montáž - sádrokartonové konstrukce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Prodej a rozvoz - štěrk - písek Odstraňování staveb - demolice Zakládání - stavby Zemní práce - terénní úpravy

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Montáž - sádrokartony Pokládka - zámková dlažba Stavba - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádrazednické práce